head
2183026 810x458 75f08
Pazartesi, 29 Nisan 2024

 

Hatay'ın İskenderun ilçesinde, ailesi tarafından 9 gün önce kayıp ihbarı yapılan 7 aylık hamile Selma Abacı (37) ile çocukları Kerim (3) ve Azat'ın (2) cansız bedenleri bulundu. Yapılan incelemede, anne ve çocuklarının tüfekle vurulduğu belirlendi...

Hatay'ın İskenderun ilçesinde, 9 gün önce bir anda ortadan kaybolan 7 aylık hamile Selma Abacı ile çocukları Kerim ve Azat'tan haber alamayan yakınları, kayıp ihbarında bulundu. İskenderun İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, ihbar üzerine harekete geçti.

Jandarma ekiplerince başlatılan çalışma kapsamında, İskenderun Bekbele Bitişik Yaylası'nda, su kanalına gizlenmiş halde anne ile 2 çocuğunun cansız bedeni bulundu. Anne ile çocuklarının cansız bedeni, savcılık ve ekiplerin incelemesinin ardından Antakya Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.


ESKİ KÖY KORUCUSU GÖZALTINDA...

Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında eski köy koruyucusu T.K., cinayet şüphelisi olarak jandarma ekiplerince gözaltına alındı. T.K.'nın 2 yıl önce görevine son verildiği öğrenildi. Şüphelinin jandarmadaki sorgusu devam ediyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KAYNAK: Ajanslar

Gazeteler