head
2183026 810x458 75f08
Pazartesi, 29 Nisan 2024

 

Balıkesir'de tır, aynı istikametteki koyun yüklü kamyona arkadan çarptı. Kazada bir kişi hayatını kaybetti, iki kişi ise yaralandı. 52 koyun telef oldu...

 

Balıkesir'in Savaştepe ilçesinde, önündeki kamyona çarpan tırın sürücüsü Emin Er (35) yaralandı; yanında yolcu koltuğundaki eşi Serap Er (32) ise hayatını kaybetti. Kamyon sürücüsünün de yaralandığı kazada koyunların 52'si öldü.  

 

Kaza,  saat 12.30 sıralarında  İzmir- İstanbul otoyolunun Balıkesir'in Savaştepe ilçesi Kurudere mevkisinde meydana geldi.

 

Balıkesir'den İstanbul yönüne giden Emir Er'in kullandığı 41 AAD 614 plakalı tır, aynı istikamete giden Tayfun Daran yönetimindeki 10 ET 454 plakalı koyun yüklü kamyona arkadan çarptı. Yoldan çıkan kamyon sulama kanalına devrildi. Tır ise sulama kanalına girerek, durabildi.

balikesirde tir kamyona arkadan carpti 20504 5 c36f1

Kamyon sürücüsü Daran ile araçta sıkışan tır şoförü Er ve yanındaki eşi yaralandı.  Yoldan geçen diğer araç sürücülerinin ihbarı üzerine olay yerine ambulans, itfaiye,  jandarma ve otoyol polisi sevk edildi.

 

Kamyon şoförü Daran ile itfaiye ekipleri tarafından sıkıştıkları araçtan çıkartılan tır şoförü Emir Er ve eşi Serap Er' ambulansla Balıkesir  Atatürk Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı.

 

balikesirde tir kamyona arkadan carpti 20504 6 1709401438 71c53

Yaralılardan durumu ağır olan Serap Er, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Devrilen kamyonun metal kasası itfaiye ekipleri tarafından kesilerek koyunlar çıkarıldı. Kamyondaki 100 koyundan 52'sinin öldüğü belirlendi.

Jandarma, kazayla  ilgili  soruşturma başlattı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KAYNAK: Ajanslar

Gazeteler