head

2183026 810x458 75f08
Çarşamba, 23 Ekim 2024

 

Sokak röportajındaki sözleri nedeniyle tutuklanan Dilruba Kayserilioğlu için gece yarısı tahliye kararı çıktı. Dilruba'nın annesi tahliyenin kendisine ve avukata bildirilmediği söyleyerek, "Ya başına bir şey gelseydi" sözleriyle tepkini dile getirdi. Aile konuyla ilgili suç duyurusunda bulunacak...

Sokak röportajındaki sözleri nedeniyle tutuklanan Dilruba Kayserilioğlu avukatı ve ailesine haber verilmeden gece saatlerinde tahliye edildi. Kayserilioğlu, bulduğu telefondan ailesine haber verdi. Anne Kayserilioğlu, "Ya başına bir iş gelse orada. Tenha bir yer. Orası suçluların olduğu bir yer. Avukatlarıyla görüştük. Bu konuda da bir suç duyurumuz olacak" dedi. 

Gece saatlerinde tahliye edilen Dilruba cezaevinden çıktıktan sonra evine gitmek için belediye otobüsü bekledi ancak otobüs gelmeyince bir vatandaşın cep telefonunu alıp annesini aradı. Akrabaları cezaevi önüne gelerek Dilruba’yı aldı. Genç kızın avukatına bile haber verilmeden tahliye edilip gece vakti ıssız bir bölgede bırakılması eleştirildi.

"ELİNDE SİYAH BİR POŞETLE BİR ANDA TAHLİYE ETMİŞLER"

Dilruba’nın tahliyesini sevinçle karşıladıklarını ancak haber verilmemesine tepkili olduklarını kaydeden Aysel Kayserilioğlu, ''Dün akşam saatlerinde tahliye edilmiş kızım. Ama ne benim ne de avukatının bundan haberi yok. Avukatı ya da ailesi aranır. Elinde siyah bir poşetle bir anda tahliye etmişler. O saatte bir genç, annesine ya da avukatına haber verilmeden tahliye ediliyor." açıklamasını yaptı. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KAYNAK: Ajanslar

Gazeteler