head

2183026 810x458 75f08
Çarşamba, 23 Ekim 2024

 

Serik’te spor yapmak için evinden ayrılan 17 yaşındaki genç kızdan haber alınamıyor...

Alınan bilgiye göre, üç gün önce spor yapmak için evden ayrılan ve daha sonra bir daha haber alınamayan genç kız için ailesi çağrı yaptı.

ÜÇ GÜNDÜR ARANIYOR...

Serik'te, "Spora gidiyorum" diyerek evden çıkan ve 3 gündür kendisinden haber alınamayan 17 yaşındaki Ezo Çamlı'nın ailesi, kızlarının bulunması için yetkililere kayıp başvurusu yaptı. Ezo Çamlı'nın annesi Kibar Çamlı, gözyaşları içinde kızına geri dönmesi için çağrıda bulundu.,

Aile, kayıp ilanı verdikten sonra kızlarının en son Antalya'da kız arkadaşıyla birlikte görüldüğünü öğrendi.

Ezo'nun spora gitmek için evden çıktığını belirten anne Kibar Çamlı, “Kızımla evde oturuyorduk, bir telefon geldi arkadaşından. Kendisine sorduğumda 'Spora gideceğim' dedi. Evden çıktı, ama bir daha geri dönmedi. Her zaman spora giderdi, geri gelirdi. Bu kez geri dönmedi” diyerek endişelerini dile getirdi.

 

image 11 1 c1ba8

 

‘GERİ DÖN’ ÇAĞRISI...

Ezo Çamlı'nın bir süredir börekçide çalıştığını belirten anne, "Kızım en son Sude isminde bir arkadaşıyla telefonda görüştü. O görüşmeden sonra eve dönmedi. Hemen emniyete gidip kayıp başvurusunda bulunduk. Kızım hayatta bir yere gitmezdi, okuldan bile eve dönerdi. Daha önce ev de tutmuştu, işe gidip geliyordu. Son olarak Antalya’da bir alışveriş merkezinde polisleri görünce arkadaşlarıyla kaçmışlar. Nerede kaldığını bilmiyorum" dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KAYNAK: Ajanslar

Gazeteler