head
2183026 810x458 75f08
Çarşamba, 24 Nisan 2024

İYİ Parti Sözücüsü Ağıralioğlu'ndan tepki: 'Bakanın HDP önünde ne işi var'...

İYİ Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu'ndan, Diyarbakır annelerine destek vermek için HDP il binasının önüne giden Aile Bakanı Selçuk'a sert tepki gösterdi...

Ağıralioğlu "İktidar çocukları PKK'nın elinden kurtarır. Vazifesini unutarak gidip analarla ağlamaz. İktidar zafiyetle ağlarsa milletin anası ağlar. Devlet acziyetle yönetilemez" dedi.


İYİ Parti Sözcüsü ve İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, HDP'nin Diyarbakır İl binası önünde çocukları dağa kaçırılan annelere destek için giden Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk'un Diyarbakır'da verdiği fotoğrafı sert sözlerle eleştirdi.

İYİ PARTİLİ VEKİL 2 KÜÇÜK FOTOyavuz agiralioglu 1568397543 fdb83

İYİ Parti Sözcüsü ve İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu

"Muhalefet anaların çığlığına destek verir" diyen Ağıralioğlu, "İktidar ise çocukları PKK'nın elinden kurtarır dedik. İktidar vazifesini unutup, gidip analar ile ağlamaz." açıklamasında bulundu. Bakan Selçuk'un fotoğrafını da paylaşan Ağıralioğlu, hükümeti "İktidar acizlik gösterip, zafiyet ile ağlarsa milletin anası ağlar. Devlet, acziyet ile yönetilemez!" sözleriyle eleştirdi.

KADIN BAKAN HDP ÖNÜNDE 2 resimid 13029349 06077

Ağıralioğlu'nun sosyal medyadan yaptığı paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Muhalefet anaların çığlığına destek verir, iktidar ise çocukları Pkk'nın elinden kurtarır dedik. İktidar vazifesini unutup, gidip analar ile ağlamaz. İktidar acizlik gösterip, zafiyet ile ağlarsa milletin anası ağlar. Devlet, acziyet ile yönetilemez! Fotoğraf maalesef budur..."

 

Gazeteler