head
2183026 810x458 75f08
Salı, 23 Nisan 2024

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bakanlığın Antalya’nın eski AKP’li belediye başkanı Menderes Türel dönemini araştırdığını söyledi...

Soylu “Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı 5 yıldır Menderes Türel, ne yapacağız şimdi? Antalya’ya yeni gelen belediye başkanı bize müracaat etti. Dedi ki ‘Biz Menderes Türel döneminin tamamının araştırılmasını istiyoruz’. Biz de şimdi Menderes Türel döneminin tamamını araştırıyoruz. Araştırmayalım mı yani? Bu tip talepler de çok. 150 belediyeden ‘Bir önceki dönemimizi araştırın’ diye talep geliyor” dedi.

soylu cnn de antalya da menderes turel donemine bakanliktan sorusturma h336268 35f89 363f0

Belediyeler ile  ilgili yolsuzluk iddialarını parti ayrımı yapılmaksızın soruşturduklarını söyleyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan önemli açıklamalar.

 

CNNTürk'te Haftasonu Özel programına konuk olan Bakan Süleyman Soylu, yerel yönetimlerde devam eden soruşturmalarla ilgili bilgi verdi. Gazeteciler Hakan Çelik, Şaban Sevinç ve Şebnem Bursalı'nın sorularını cevaplandıran İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, halen 150 belediye başkanı hakkında açılan soruşturmaların sürdüğü söyledi. Antalya'da AK Partili eski Belediye Başkanı Menderes Türel hakkında özel müfettişlerle yürütülen soruşturmanın olduğunu açıklayan Bakan Soylu, 'Yolsuzluk iddiası varsa bunun hangi partiden olduğuna bakmayız. AK Partili belediye de, CHP'li, MHP'li ve İYİ Partili belediyeler de merceğimiz altında, Bize ihbar ve bilgi gelirse hangi partili diye bakamayız" şeklinde konuştu.

 

 

HABER: Ayten YILMAZ

Gazeteler