head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

KGK Genel Başkanı Dim, SETA Vakfı'nın Ankara'da düzenlediği panelde izlediği Bakan Çavuşoğlu'na KGK'nın süreli yayını Türkçe-İngilizce Küresel Medya/Global Media dergisini takdim etti. Bakan Çavuşoğlu dergiye ilişkin beğenisini ifade ederken, Dim "Eleştirilerinizi de bekliyorum" dedi...

Alanyalı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, SETA'nın düzenlediği "Küresel Belirsizlik Ortamında Türk Dış Politikası" konulu panelde konuştu. Çavuşoğlu, "hayal kırıklığı" olarak tanımladığı darbeci general Halife Hafter'in Libya'da barıştan yana olmadığını söyledi. Türkiye'nin Libya ile yapılan mutabakatlara sadık kalacağını belirten Çavuşoğlu, Berlin Konferansı'nın önemine dikkat çekti. Bakan Çavuşoğlu, Trablus içinde yaşanabilecek sokak çatışmalarının Libya'yı bölünmeye götürebileceğini söyledi. İdlib'teki son gelişmeleri de aktaran Bakan Çavuşoğlu, Türkiye sınırına olası göç için tebdir alındığını söyledi.

kgk çavuşoğluad6d5515 3f72 4cf9 9def 261fe0aae0d4 a5546
Ankara'daki SETA Paneli'ne Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Genel Başkanı Mehmet Ali Dim de katıldı. Panel sonrası Bakan Çavuşoğlu ile görüşen Dim, Çavuşoğlu'na KGK'nın süreli yayını Türkçe/İngilizce KÜRESEL MEDYA/GLOBAL MEDIA dergisini takdim etti. Bakan Çavuşoğlu, dergiye ilişkin beğenisini ifade ederken, Dim "Eleştirilerinizi de bekliyorum" dedi.


KGK'YA ZİYARETÇİ AKINI SÜRDÜ...
Ankara Çankaya'da bulunan KGK genel merkezine 'Hayırlı olsun' ziyaretleri sürdü. Dim "Nazik ziyaretleri için değerli Alanyalı hemşehrilerim Prof. Dr. Hayri Duman, HSK Müfettişi Cihan Sezen, bürokrat Hüseyin Demir ve Davut İmamoğlu’na çok teşekkür ederim" dedi.

 

 

 

HABER: Ayten YILMAZ

Gazeteler