head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 18 Nisan 2024

Antalya'nın Manavgat ilçesinde C.Y. (37), kendisini aldattığını iddiasıyla tartıştığı eşi Zekiye Zeynep Y. (25) ile olay sırasında evde bulunan ve kendisini engellemeye çalışan baldızı Hatice Özge Gök'ü bıçakla yaraladı...

Hastaneye kaldırılan yaralılardan Zekiye Zeynep Y.'nin durumunun ağır olduğu öğrenilirken, şüpheli koca gözaltına alındı.

Antalya'nın Manavgat ilçesi, Aşağıhisar Mahallesinde oturan ve bir otelde aşçı olarak çalışan C.Y., saat 16.00 sıralarında eşi Zekiye Zeynep Y. ile kendisini aldattığını iddia ederek tartışmaya başladı. C.Y., tartışma sırasında mutfaktan aldığı bıçakla eşine saldırdı. Genç kadın çığlık atarak yardım isterken bu sırada evde bulunan kız kardeşi Hatice Özge Gök, eniştesini engellemeye çalıştı. Olayda abla-kardeş aldıkları baçak darbeleriyle kanlar içerisinde kaldı.

Komşuların haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

Yaralılar Zekiye Zeynep Y. ve Hatice Özge Gök, sağlık ekipleri tarafından evde yapılan ilk müdahalenin ardından Manavgat Devlet Hastanesine götürüldü. Hatice Özge Gökün durumunun ciddi olduğu belirtildi.

Şüpheli C.Y., olay yerine gelen polis tarafından gözaltına alındı.

C.Y.nin, "Eşim beni aldatıyordu. Şimdi çocuklarıma ne olacak? dediği öğrenildi.

Yalınayak ve üzerindeki kanlı eşofmanla Manavgat Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheli, polis merkezine götürüldü.

C.Y. ve Zekiye Zeynep Y. çiftinin biri erkek 2 çocukları olduğu öğrenildi.

 

 

Alanya Güneşi Haber Merkezi

KAYNAK:Ajanslar

Gazeteler