head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 25 Nisan 2024

Muğla'da hissedilen şiddetli bir deprem meydana geldi...

DEPREM ÇİZELGESİ51115 eb562

 

DEPREM ALANYA 'DA DA HİSSEDİLDİ...

Kandilli Rasathanesi depremin büyüklüğünü 5.6 olarak açıkladı.

Deprem çevre il ve ilçelerinden de hissedildi. AFAD verilerine göre Muğla'nın Marmaris ilçesinde 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Deprem, Muğla haricinde İzmir ve çevre illerde de hissedildi. AFAD'dan yapılan açıklamaya göre olumsuz bir ihbar bulunmuyor. CNN Türk'e bağlanan Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün, "Çok şükür herhangi bir olumsuzluk yok" açıklamasında bulundu.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 20.43'te merkez üssü Muğla'nın Marmaris ilçesi olan 5,2 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

Depremin 61,41 kilometre derinlikte olduğu belirlendi.

Kandilli depremin büyüklüğünü 5.6 olarak açıkladı.

AFAD'DAN ilk açıklama

AFAD'da Muğla'da meydana gelen depremle ilgili açıklama yaptı. AFAD'ın açıklaması şöyle:

Geçmiş olsun Muğla.

Marmaris ilçesi açıklarında meydana gelen 5,2 büyüklüğündeki #deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır.

Gelişmeleri takip ediyoruz.

MUĞLA BELEDİYE BAŞKANI OSMAN GÜRÜN...

Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün CNN Türk'e bağlandı. Gürün, "Çok şükür herhangi bir olumsuzluk yok. Zaten 5.2 bizim bölgemizin ve Türkiyemizin ölçülerine baktığımızda yıkıcı olma ihtimali düşük. Herkes telaşlandı. Şu ana kadar belediyemize gelen onlardan gelen olumsuz bir konu yok. Hem mal ve hem can açısından çok şükür. Tabii sallandık." ifadelerini kullandı.

 

 

 

Gazeteler