head
2183026 810x458 75f08
Cumartesi, 20 Nisan 2024

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yatırım çağrısına Class Petrol'ü kurarak ve 50 şubesi ile adım atan Naifoğlu Holding ; 250 yeni istasyon kurma kararı ile , 3 bin çalışana ve aileleri ile birlikte 15 bin insana aş-iş ve umut olacak...

 

CLASS PETROL NAIFOĞLU 2 05575

DEV ADIMDA, 250  YENİ İSTASYON VE  3 BİN İSTİHDAM HEDEFİ...

Uzun yıllardır akaryakıt sektöründe faaliyet gösteren Class Petrol, köklü geçmişi ve güçlü mali yapısı ile Türkiye ekonomisine katkı sağlamayı sürdürüyor.

Naifoğlu Holding bünyesinde faaliyet gösteren Class Petrol, yatırım ve istihdamda gaza bastı. Mevcutta 50 istasyonu olan Class Petrol, 2023 yılına kadar bu rakamı 250'ye çıkaracağını ve 3 bin kişiye istihdam sağlamayı hedeflediğini açıkladı.

Akaryakıt şirketi Class Petrol, 2023 yılına kadar 250 yeni istasyon açacağını duyurdu. Şirket tarafından yapılan açıklamada, yatırımlara devam edildiği vurgulanarak, "Sağladığımız istihdam rakamını 3 bine çıkaracağız. Sektördeki pazar payını hızla artırıyoruz" ifadelerine yer verildi.

 

CLASS PETROL NAIFOĞLU 6 45e7f

YENİ YATIRIM VE İSTİHDAM HEDEFİ...

Class Petrol'den yapılan açıklamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ekonomi ile ilgili yaptığı açıklamalara vurgu yapıldı. Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın istihdam ile ilgili 'İş dünyamız istihdam oluşturuyor, ancak yeterli görmüyorum' demesi üzerine "Biz Class markamız ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sözlerine destek oluyoruz. Her yeni istasyonumuzda onlarca kişiye istihdam sağlıyoruz. Bu rakamı her geçen gün artıracağız. Şu zorlu dönemde tüm iş dünyasının bu çağrıya destek vermesi gerekiyor" denildi.

CLASS PETROL NAIFOĞLU 3 6318b

 

ÜLKEYE YATIRIM YAPAN KAZANACAK...
 
Cumhurbaşkanı'nın ekonomide öngörülebilir bir yola girildiği sözüne de vurgu yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: "Yatırım ortamının iyileştirilmesi, reformların devam edeceği vurgusu, enflasyonla mücadeleye ilişkin verdiği mesajlar, ekonomide beklenen atılımın köşe taşlarını oluşturacaktır. Türkiye yatırım yapıldığında yüksek kazanç sağlanacak ülkeler arasında olduğunu tüm dünyaya gösterecektir."
 
 

 

CLASS PETROL NAIFOĞLU 4 16ddc

 

CLASS PETROL'DEN AKARYAKIT SEKTÖRÜNE GÜVEN İMZASI...
 
Türkiye genelinde 50'den fazla istasyonda binlerce kişiye istihdam sağlayan ve Naifoğlu Holding bünyesinde faaliyet gösteren Class Petrol, yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Uzun yıllardır akaryakıt sektöründe faaliyet gösteren marka, köklü geçmişi ve güçlü mali yapısı ile Türkiye ekonomisine katkı sağlamayı sürdürüyor.

 

CLASS PETROL NAIFOĞLU 5 08170

 

YERLİ VE MİLLİ MARKA...
 
Yerli ve milli oluşu ile rakiplerinden ayrılan, kurumsal kimliği ile güven oluşturan Class Petrol, yaygın istasyon ağı ile Türkiye'nin her noktasında büyümeye devam ediyor. Sektördeki pazar payını hızla artıran Class Petrol, Türkiye'ye olan inancı ve geleceğe yönelik vizyonu ile ülkemizin en çok tercih edilen akaryakıt markaları arasına girmeyi hedefliyor.

 

 

 

HABER: İbrahim AKDAĞ

Gazeteler