head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

Babalar gününde , bir babaya yaşatılan dram ve hayırsız evlatların yüzsüzlüğü...

KADİRLİ'DEN ADANA'YA  GÖTÜRÜLEN 6 ÇOCUK BABASI FAZLI SEÇGİN " MAAŞIMI KIZLARIMDAN ALIN BENİ KADİRLİ'YE GÖNDERİN"...


Adana'da 81 yaşındaki Fazlı Seçgin, kızlarının kendisine bakmadığını öne sürerek parklarda yaşamaya başladı. Gözü yaşlı adam, "Maaşımı kızlarımdan alın, beni Kadirli'ye gönderin. Kızlarım cenazeme dahi gelmesin." dedi.

BABALAR GÜNÜNDE BİR BABA 2 40dd8
"AÇ SUSUZ DOLAŞIYORUM"...


8 ay önce kızları tarafından Kadirli'den Adana'ya götürülen Fazlı Seçgin, yaşadığı dramı gözyaşları içerisinde anlatarak, "8 aydır buradayım. Bazen kızlarımın yanında kalırdım ama kızlarım da artık bana ters döndü. Buralarda günüm geçiyor. Kızlarımdan hiç yüz almadım. Beni istemediklerini düşünüyorum. Emekli maaşımı da aldılar. Ben aç susuz dolaşıyorum, maaşı onlar aldı. Benim maaşımı ve kimliğimi verip beni Kadirli'ye göndersinler. Ben bir tek bunu istiyorum. Ya Allah beni emanetine alsın ya da beni oraya göndersinler" diye konuştu.

BABALAR GÜNÜNDE BİR BABA 3 1d022


"BENİ O EVDE İSTEMİYORLAR"...


Öldüğünde kızlarının cenazeye gelmesini de istemediğini söyleyen Seçgin, "Kadirli'ye gitme umudu kesilirse beni bir tek intihar temizler. Beni o evde istemiyorlar" dedi.

BABALAR GÜNÜNDE BİR BABA 4 d2dff
Babalar Günü öncesi sokakta kalan Fazlı Seçgin, "Benim benden haberim yok, Babalar Günü'nden nasıl haberim olsun. Ben bitmişim. Allah'tan hayırlı bir ölüm istiyorum. Kızımın yanında olmak istemem. İntihar ederim yine de o eve gitmem. Yüzlerini görmeyim onlarda beni görmesin. Emekli maaşımı, kimliğimi versinler Kadirli'ye gitmek istiyorum" ifadelerini kullandı. 

 

 

 

Gazeteler