head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 25 Nisan 2024

 

Alanya Tapu Müdürlüğü'ne yönelik şikayetlerin ardı arkası kesilmiyor...

 

Tapuda yaşanan aksamalar nedeniyle vatandaşlar isyan bayrağını çekerken, "Artistmisin sen tapu müdürü" diye sorarak gazetemizi arayan,  isyanını dile getiren yüzlerce vatandaş; devletin  bu artist müdürü görevden almasını veya değiştirmesini istedi...

kamil çiçek 03348

MHP Alanya İlçe Yönetim Kurulu üyesi ve emlak sahibi Kamil Çiçek

 

 

Son olarak da MHP Alanya İlçe Yönetim Kurulu üyesi ve emlak sahibi Kamil Çiçek, Alanya Tapu Müdürlüğü'nde yaşanan aksamalara dikkat çekti ve Tapu Müdürüne yönelik de gönderme yaptı. Tapu Müdürlüğünde yaşadığı olayı 'Alanya Tapu’dan pis kokular geliyor' başlığını ile paylaşan Çiçek, tapu müdürünün vatandaşları dinlemeyerek mesaisini bitirdiğini belirterek, sitem etti. 


'BİR TANE VATANDAŞIN DERDİNİ DİNLEMEDEN MESAİYİ BİTİRDİ'...
Çiçek paylaşımında, sabah saatlerinde gittikleri tapuda akşam mesai bitimine kadar işlem yapamadıklarını vurguladı. Tapu müdürüne ilişkin de detay veren Çiçek, müdürle görüşme talep ettiğini ve müdürün kapısında kuyruk oluştuğunu ancak kimsenin içeri alınmadığını söyledi. Müdürün mesai bitimine kadar odasına kimsenin alınmadığını ve gün sonunda da müdürün telefonla konuştuğunu belirterek, "Bir tane vatandaşın derdini dinlemeden mesaiyi bitirdi" dedi.


'BUNCA GAYRET HEBA EDİLİYOR'...
Vatandaşların şikayetlerine de yer veren Çiçek, "Bazıları bir hafta, bazıları daha fazla zamandır beklediklerini söylediler" diye belirtti. Çiçek, "Akdeniz Bölgesinde müteahhitlik ve emlakçılık yapanlar da turizmciler gibi ülkemize ciddi manada döviz girdisi ve istihdam sağlamaktalar. Yüce devletimizden hiçbir şey beklemeden, dünyanın her yerinden yatırımcıyı ağırlamakta ve ciddi bir masraf etmekteler. Bunca gayretin bir sorumsuz tarafından heba edilmesine dur diyecek bir yetkili yok mudur? Bir fırsatını bir yolunu bulup işimi yaptırmak yerine, yanlışları tespit ederek doğruyu söylemeyi daha şerefli bir hareket kabul ediyorum. Kurumla ters düşmek istemeyerek sukut eden müteahhit ve emlakçı arkadaşlarımı da yadırgamıyorum. Liyakat sahibi kişilerin kurumlarımızın başına gelmesi dileklerimle, kalın sağlıcakla” ifadelerine yer verdi. 


MÜFETTİŞLER MÜDÜRLÜKTE...
Bu paylaşımın yanı sıra, Alanya'dan işlemleri için Alanya Tapu Müdürlüğü'ne giden birçok vatandaşın daha şikayette bulunması üzerine, müfettişlerin müdürlüğe gittiği de edinilen bilgiler arasında. 

 

 

Gazeteler