head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 19 Nisan 2024

Üç yetim kardeş olduklarını belirten çocukların, su sayacına bıraktıkları not bir anda sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Kardeşler için devreye giren Haluk Levent ve arkadaşları, yetim kardeşlerin 1 yıllık kira ve fatura giderlerini üstlendi...


Türkiye'de enflasyonun yükselmesinin ardından gıda, kira ve faturalarda da ciddi zamlar meydana geldi. Özellikle iş yerleri ve gelir seviyesi düşük olan vatandaşlar, faturalarını ödeme konusunda zorluklar çekerken, önceki günlerde üç yetim kardeş tarafından su sayacına bırakıldığı belirtilen "Lütfen suyumuzu kesmeyin" notu gündem oldu.

 

"SU SAATİNİ DE SÖKERSENİZ BARINAMAYIZ"...
Kardeşlerin İSKİ işçisine bıraktıkları notta, "Sayın görevli abi. Arkanıza bakın, doğal gaz da kesik. Biz yetim üç kardeş, canla başla çalışıyoruz borçları kapatmak için. Su saatini de sökerseniz bu evde barınamayız ve felaketimiz olur. Lütfen abi bizi idare edin, Allah rızası için" ifadeleri yer aldı.

 

HALUK LEVENT VE ARKADAŞLARI DEVREYE GİRDİ...
Olayın sosyal medyada kısa sürede yayılmasının ardından sosyal anlamdaki yardımlarıyla bilinen Haluk Levent ve arkadaşları devreye girdi. Kardeşlerin 1 yıllık kira ve fatura giderlerinin karşılanacağını belirten Levent'in arkadaşları, haberi duyanları da sevindirdi. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KAYNAK: Ajanslar

Gazeteler