head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

Alanya Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Velittin Yenialp, Ankara'da gerçekleştirilen Türkiye Bakkallar ve Bayiler Federasyonu'nun 27. Genel Kurulu'nda mevcut başkan Bendevi Palandöken'in yönetim kurulu asıl üyeler listesinde yer aldı...

velittin liste 1 be44a

HİZMET YELPAZESİ ALANYA'DAN ANKARA'YA ...

Türkiye Bakkallar ve Bayiler Federasyonu'nun 27. Genel Kurulu Ankara'da gerçekleştirildi. Genel Kurula katılan Alanya Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Velittin Yenialp, Türkiye Bakkallar ve Bayiler Federasyonu Başkanı Bendevi Palandöken'in yönetim kurulu listesinde asıl üye olarak görevlendirildi.

velittin liste 2 28a97

Başkan Yenialp yaptığı açıklamada, "Alanyamıza ve bana yönetim kurulu görevini tevdi eden sayın Genel Başkanımız Bendevi Palandöken'e teşekkür ederim. Bu süreçte hep desteğini hissettiğim ve hep arkamızda duran Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanım sayın Adlıhan Dere başkanıma da teşekkür ederim. Ayrıca Ankara’ya gelerek bizlere destek veren Antalya Bakkallar Odası Başkanı sayın Şahin Aba ve yönetim kuruluna, Antalya Büfeciler Odası Başkanı sayın Adlıhan Dere ve yönetimine, Manavgat Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı sayın Abdullah Akça ve yönetim kuruluna, Alanya Alanya Bakkallar ve Bayiler Odası'nın sayın yönetim kurulu üyelerine ve Türkiye’nin her yerinden Ankara’ya gelerek destek veren tüm delegelere teşekkürü bir borç bilirim." dedi.

 

 

HABER: İbrahim AKDAĞ

Gazeteler