head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

 

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel tarafından hem farkındalık oluşturmak, hem de çocuklara yeni bir oyun alanı kazandırmak için hayata geçirdiği Caretta Caretta Temalı Park tamamlanarak hizmete açıldı...

caretta park 2 842de

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Üretken Belediyecilik anlayışı ile yaptığı çalışmalara bir yenisini daha ekledi. Avsallar mahallesi 171 ada yanındaki 922 m2’lik yeşil alana Caretta Caretta’ların neslinin devamlılığının önemine dikkat çekerek farkındalık oluşturmak amacıyla yapılan Caretta Caretta Temalı Park Projesi tamamlandı. Alan içerisinde; engelsiz yürüme yolu, çocuk grupları alanı, wc, dış mekân spor aletleri, masa tenisi, oturma alanları ve kent mobilyaları bulunana parkta, son çalışmalar yapıldı.

caretta park 3 5effa

Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Nazmi Uyar konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Caretta Caretta’lara dikkat çekmek amacıyla tasarladığımız ve yapımı tamamlanan parkımızda, özellikle Akdeniz bölgesinde üremesini tamamlayan ve nesli tükenme tehlikesi yaşayan Caretta Caretta’lara bir farkındalık oluşturmak istedik. Projemizi tamamlayarak halkımızın hizmetine açtık, bölgemize hayırlı olsun.” dedi.

caretta park 4 7dddb

 

 

 

HABER: Mertcan YILMAZ

Gazeteler