head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 18 Nisan 2024

 

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkan Adayı Tunahan Toksöz, Aliefendi Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin düzenlediği 9. Gevne Şenliği'ne katıldı...

TOKSÖZ ŞENLİKTE 1 a902d

Yörük çadırlarını ziyaret ederek, hemşehrileri ile tek tek selâmlaştı. Üreticileri dinleyip, taleplerini aldı. Destek sözü veren üretici "Esnafın halinden anlayan bir ALTSO adayı. Sorunlarımızı anlattık, çözümleriyle geldi. Samimi bir insan, inşallah başarılı olur. Ben kendisini destekliyorum."dedi.

TOKSÖZ ŞENLİKTE 3 4c7c4

Gevne Şenliği'nde hemşehrilerinin yoğun bir ilgisi ile karşılaşan ALTSO başkan adayı TOKSÖZ görüşlerini şu sözlerle paylaştı: "Şenliklerimiz birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşlik bağlarımızı güçlendiriyor. Aynı zamanda yörük kültürümüzü kaybetmiyoruz, kültürel değerlerimize sahip çıkıyoruz. Öncelikle ihtiyacımız olan şey birbirimizi dinlemek ve sorunları anlayıp, çözüm sunmak. Birbirimizi dinleyebilmemizin ilk basamağı da güveni tesis etmektir. Esnafımızın güvenini kazandığımızı görmek beni mutlu ediyor. Her geçen gün ALTSO adaylığıma destek çoğalıyor, çok güzel dönüşler alıyorum, herkese teşekkür ediyorum. Güvenin ve kardeşliğin olduğu yerde üretim olur, istihdam olur. Esnafımızın, üreticimizin sorunlarına her daim çözüm sunacağız. Bu kıymetli etkinliği düzenleyerek bir araya gelmemize vesile olan Aliefendi Mahalle Muhtarı, Aliefendi Köyü Dernek Başkanı Rüştü Vural'a da ayrıca teşekkür ediyorum."dedi.

TOKSÖZ ŞENLİKTE 4 090b5

 

 

 

HABER: Mertcan YILMAZ

Gazeteler