head
2183026 810x458 75f08
Salı, 16 Nisan 2024

 

TFF 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Armoni Alanya Kestelspor Kulübü'nün Olağanüstü Genel Kurulu bugün Alanya Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Kulüp Başkanı Levent Uğur, tek aday olarak girdiği kongrede yeniden başkan seçildi...

 

BAŞKAN LEVENT UĞUR GÜÇLÜ ŞEKİLDE GÜVEN TAZELEDİ...

Armoni Alanya Kestelspor Kulübü olağanüstü genel kurula gitti. Genel kurulda mevcut başkan Levent Uğur tekrar kulüp başkanlığına seçildi. Tüzük değişikliği ile 38 olan yönetim kurulu üye sayısı 51’e çıkarıldı.

Armoni Alanya Kestelspor Kulübü’nün olağanüstü genel kurulu düzenlendi. Alanya Kültür Merkezi’ndeki (AKM) genel kurula Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Armoni Alanya Kestelspor Kulüp Başkanı Levent Uğur, Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Armoni Homes Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sönmez, CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, Armoni Alanya Kestelspor yönetim kurulu üyeleri ile Alanya’daki oda başkanları ve taraftarlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan genel kurulda konuşan Levent Uğur, kulüp yönetmenin çok zor olduğunu söyledi.

ALANYA KESTELSPOR KONGRESİ 2 45a08

Uğur, “Her şeyinizi buraya adamak zorundasınız. Kimilerini memnun ediyorsunuz kimilerini memnun edemiyorsunuz. Bu yönetim kurulu, taraftar grubu için de geçerli ama önemli olan doğru bildiğini yapabilmek. İnşallah biz doğru bildiğimizi yapmaya devam edeceğiz. Yeni yönetim kuruluna 21 arkadaş daha dahil oldu. Daha güçlü bir yönetim oldu. Ekonomik şartlar bize bunu gerektiriyor. Seneye zaten olağan kongre var ama bu yıl olağanüstü genel kurul yapmak zorunda kaldık. Çünkü ayrılan arkadaşlar oldu. Destek amaçlı iş adamları da aramıza katıldı. Onlara da ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

 

 ALANYA KESTELSPOR KONGRESİ 1 f4288

Alanya’nın bir marka değer olmasında sporun da çok önem arz etiğini vurgulayan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Alanya turizmin başkenti olduğu gibi sporun da başkenti. Alanya futbol başta olmak üzere diğer sportif faaliyetler ile birçok ulusal ve uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yapıyor. Neredeyse 12 ay sporla geçen bir hayat akışı var. Bunun hem Alanya’nın gelişimine ve değişimine destek verdiğinin hem de ilçenin tanınırlığına, ekonomisine katkı sağladığının bilincindeyim. Bunun daha ileriye gidebilmesi için hep birlikte kurumlar, STK’lar ve vatandaşlarımızla hep birlikte mücadele ediyoruz. Daha da güzel günlerin bizleri beklediğini biliyorum. Alanya Kestelspor’un 30 yıllık kuruluş aşamasından bugüne kadar görev yapan tüm başkanlarına, yönetim kurallarına, teknik direktörlerine, oyuncularına, bugüne kadar emek veren herkese sonsuz teşekkür bir borç biliyorum. Bu yılki olağanüstü genel kurulla ilgili yeni taze kanlar ve sporu sevenlerden oluşan iyi bir liste oluşturulduğunu duydum. Bu da benim için önemliydi. İnşallah bu 2 güzide takımımız Alanya için mücadele edecek” ifadelerini kullandı.

ALANYA KESTELSPOR KONGRESİ 3 bb432

Kaymakam Ürkmezer ise, Alanya’nın bir spor kenti olduğunu ifade ederek, Alanyaspor ve Alanya Kestelspor’a başarılar diledi.

Genel kurulda Alanya Kestelspor’un 2021-2022 yılı yönetim ve denetim kurulu faaliyet raporu ile bilanço ve tahmini bütçesi okunarak oy birliği ile kabul edildi. Genel kurulda Kestelspor’un borcunun 492 bin 087,61 TL olduğu açıklandı.

 

 

 

 

 

Gazeteler