head
2183026 810x458 75f08
Salı, 16 Nisan 2024

 

Antalya Valisi Ersin Yazıcı, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Alanya’ya geldi. Başkan Yücel’in de eşlik ettiği Vali Yazıcı, esnaflar, oda başkanları ve Alanyaspor ile bir araya gelerek genel bilgi aldı...


Antalya Valisi Ersin Yazıcı, kent hakkında genel bilgi almak ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere Alanya’ya günübirlik ziyaret gerçekleştirdi.

VALİ ALANYADA 3 ec7d8

Antalya İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan ve Antalya İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yavuz Özfidan ile birlikte Alanya’ya gelen Vali Yazıcı’yı Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve protokol üyeleri karşıladı. Vali Yazıcı, Alanya’da ilk olarak şehidimiz Murat Güney’in baba ocağını ziyaret edip, ailesine Türk Bayrağı tablo hediye etti.

VALİ ALANYADA 4 58b71

TOPTANCI HALİ’NDE ESNAFLARLA BULUŞTU...

Ardından Alanya Toptancı Hali’ne geçen Vali Yazıcı, esnaflarla bir araya geldi. Esnaflarla sohbet edip kent tarımı ve tarıma dayalı ticaret hakkında bilgi alan Vali Yazıcı, Alanya Hal Derneği Başkanı Adem Kaya ve Hal Müdürü Halit Parlayüksel ile bir araya gelerek Yeni Hal Projesi’ni inceledi.

VALİ ALANYADA 5 e600a

ODA BAŞKANLARI BİR ARAYA GELDİ...

Hal ziyaretinin ardından Bakkallar ve Bayiiler Odası, Alanya Ziraat Odası ve Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı ziyaret eden Vali Yazıcı, kentin ekonomik durumu başta olmak üzere çeşitli konularda bilgi aldı. Daha sonra Alanya Turistik İşletmeciler Derneği’ne (ALTİD) geçen Vali Yazıcı ALTİD Başkan Vekili Mehmet Dahaoğlu’ndan turizme ilişkin son veriler hakkında bilgi edindi.

VALİ ALANYADA 1 f69c5

VALİ YAZICI KYK YURT PROJELERİNİ İNCELEDİ...

Alanya’da öğrenci barınma sorununa neşter vuracak Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Kestel Yerleşkesi içerisinde bulunan KYK Öğrenci Yurdu Projelerini de inceleyen Vali Ersin Yazıcı, projelere tam not verdi. Vali Yazıcı, projeler sayesinde Alanya’da öğrencilerin barınma sorununun kalmayacağını belirtip, yurtların Alanya’ya ve tüm eğitim-öğretim camiasına hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.

VALİ ALANYADA 6 6388d

ALANYASPOR’A ZİYARET VE TEBRİK...

Alanya’daki son ziyaretini Alanyaspor’a yapan Vali Ersin Yazıcı, Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve yönetimi ile bir araya geldi. Alanyasporlu yöneticileri ve futbolcuları Süper Lig’deki başarılı sonuçlarından dolayı tebrik eden Vali Yazıcı, Alanyaspor’un bu sezon sonunda Avrupa kupalarına gitmesi yönündeki temennilerini iletti. Vali Yazıcı, Alanyaspor’a gerçekleştirdiği ziyaretin ardından kentten ayrıldı.

 

 

 

 

 

HABER: İbrahim AKDAĞ

Gazeteler