head
2183026 810x458 75f08
Cumartesi, 20 Nisan 2024

 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından seçimlerin Ekim–Kasım aylarında tamamlanacak şekilde yapılacağı bildirilmişti. Mevcut ALTSO Başkanı Mehmet Şahin aday olmayacağı için seçim tarihi ve günü yönetimin tarafsızlık ilkesi gereği başkan adaylarına bırakıldı. Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) seçimlerinin tarihini belirlemek için bir araya gelen adaylar, 5 Kasım 2022 tarihinde ortak bir karar aldı.

BİLAL GÖMEÇ 2 fd4cc

Alanya Sanayi ve Ticaret Odası Başkan Adayı Bilal Gömeç, seçim tarihine ilişkin yapılan toplantının akabinde görüşlerini şu şekilde gerçekleştirdi;

“Alanya Ticaret ve Sanayi Odası seçim tarihi belirlendi. 5 Kasım tarihinde yapılacak olan seçime ekibimizle birlikte hayallerimizi gerçekleştirmek için çalışıyoruz. Ben ve ekibim yüksek bir enerji ve heyecanla değerli iş insanlarını ziyaret edip istişare ederek çalışmalarımıza devam ediyoruz. 5 Kasım tarihinde yapılacak seçim sürecinde tanıtım yüzümüz kırmızı olacaktır. Alanya’da İş dünyasını etkileyecek bu seçimde Alanya’mızla ilgili hayallerimizi gerçekleştirmek için 5 Kasıma kadar ekibimizle var gücümüzle çalışıp takdiri Alanya’da faaliyeti gösteren iş insanlarına bırakacağız. Seçim tarihinin Alanya’mıza hayırlı olmasını temenni eder, mevcut yönetim kurulu başkanına ve ekibine bugüne dek yapmış oldukları hizmetler ve fedakarlıklar için teşekkür ediyorum. Birbirinden kıymetli ve saygıdeğer başkan adayı arkadaşlarıma böylesine barışçıl ve dostane bir atmosferde seçim kampanyası yürütülmesine yapmış oldukları katkılardan dolayı teşekkür eder başarılar dilerim.”

 

 

 

HABER: Uğur AKDAĞ

Gazeteler