head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

 

YKS Alanya şampiyonları, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i ziyaret ettiler. Başkan Yücel, “Alanya’mızın gururu olan şampiyon öğrencilerimizi gönülden tebrik ediyorum.” dedi...

Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda derece yapan ve Alanya’yı gururlandıran şampiyon öğrenciler Başkan Yücel’i ziyaret ettiler. Aldıkları puanlarla ülke çapında derece yapan öğrencilere ziyarette, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz ve okul müdürleri eşlik ettiler. Başkan Yücel öğrencileri tek tek tebrik ederken, eğitim ve çalışma hayatlarında başarılar diledi.

Okul müdürleri ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz’ı da tebrik eden Başkan Yücel, “Bir eğitim şehri olma yolunda ilerleyen Alanya’mızın şampiyon öğrencilerini görmek bizleri çok mutlu etti. Başta İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Yusuf Yılmaz olmak üzere tüm emeği geçen eğitimcilerimize ve ailelerimize de teşekkür ediyorum. Gençler bizim geleceğimiz ve onların başarısı bizimde başarımızdır.” dedi.

ZİYARET 2 64d9e

“HEPİNİZİ TEK TEK GÖNÜLDEN TEBRİK EDİYORUM”...

Alanya’da eğitim kalitesini arttırmak için çok önemli çalışmalara imza attıklarını belirten Başkan Yücel, “Bir çok yeni okulu şehrimize kazandırdık ve Alanya’mızdaki tüm okullarımızda bakım, onarım, çevre düzenleme çalışmalarına aralıksız devam ediyoruz. Yurtlar, kreşler ve etüt merkezleri ile öğrencilerimize kaliteli eğitim vermeye ve onların başarılı olması için yoğun bir çaba sarf ediyoruz. Bu yıl da binlerce öğrenciye belediye olarak burs vereceğiz. Bu çabalarımız karşısında sizleri rekor puanlar alırken görmek inanın her şeye değer. Hepinizi tek tek gönülden tebrik ediyorum. Alanya’mızı bundan sonraki yapacağınız çalışmalar ile gururlandırmaya devam edeceğimize inanıyorum.” dedi.

ZİYARET 3 b757e

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz’da Başkan Yücel’in her zaman eğitimi ilk sıraya koyduğunun altını çizerek Başkan Yücel’e teşekkür etti. Başkan Yücel, şampiyon öğrencilere altın hediye etti. 

 

 

 

HABER: Sariye KAYATURAN

 

Gazeteler