head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

 

Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Oğuz Karahan, hastanede görev yapmakta olan hekim ve sağlık çalışanları ile her bölüm için birebir düzenlenen toplantılarda bir araya geldi...

BAŞHEKİM 1 8bd8a

Ayrı ayrı gerçekleştirilen tanışma ve istişare toplantılarında Doç. Dr. Oğuz Karahan; birimlerin eksiklerini, sorunlarını ve çözüm önerilerini dinledi.

BAŞHEKİM 2 d34cd

Her bir bölümü yerinde gezerek incelemelerde bulunan Doç. Dr. Oğuz Karahan ilk önceliğinin MHRS randevu sistemi olduğunu aktardı. Kısa vadede plan ve projelerinden bahseden Başhekim Karahan: ”Önceliğimiz hekim kadromuzu güçlendirmek, hastalarımızın daha yakın tarihlere randevu almasını sağlamak olacaktır. Hekim ve sağlık çalışanlarımızla bölüm bölüm ve birebir gerçekleştirmiş olduğumuz toplantılarda fikir alışverişinde bulunarak bölüm içi dayanışmayı arttırıp sorunları yerinde çözdük. Bir hekim platformu ve klinik şefleri oluşturarak sorunların daha hızlı ve kolay çözümlenmesini sağlamayı planlıyoruz. Birlik, beraberlik ve dayanışmanın pekiştiği bir çalışma ortamında daha mutlu hekim ve sağlık çalışanlarımız ile hastanemizden mutlu ayrılan hasta ve hasta yakınlarımız için alt yapı çalışmalarımız devam ediyor. Acil Servis Ünitemizi genişletme projelerimizi görüşmekte, ayrı bir acil laboratuvarı oluşturmayı planlamaktayız. Sağlıkta kaliteyi arttırmak için yeniliklerimiz devam edecektir. Aynı payda altında hekim arkadaşlarımız ve sağlık çalışanlarımızla birlikte hareket ederek el birliği ile güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum.” dedi.

 

 

 

HABER: Ayten YILMAZ

Gazeteler