head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

 

Alanya'nın sevilen iş insanı ; ALTSO Başkan Adayları arasında ismi  geçen ALTSO Başkan Yardımcısı Ali Kamburoğlu, yaptığı açıklamada "ALTSO Başkan Adayı değilim" dedi...

 

ALTSO Başkan Yardımcısı, Alanya Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ALSİAD) Başkanı ve Sri Lanka Antalya Fahri Konsolosu Ali Kamburoğlu, kamuoyunda ve siyasi kulislerde konuşulanın aksine ALTSO Başkanlığı’na aday olmayacağını açıkladı.

 KAMBUROĞLU 4d5cc

'ALANYAMIZA HİZMET ETMEYE DEVAM EDİYORUZ'...

Kamburoğlu "Biz Mehmet Şahin başkanımla 2013’te yola çıktık, kader birliği yaptık, bugüne dek söz verdiğimiz projelerin katbekat fazlasını hayata geçirdik. Alnı ak, başı dik bir şekilde bu makamı 5 Kasım’da yeni bir arkadaşa devredecek olan Mehmet Şahin başkanımız, geçen hafta yaptığı açıklamada, Alanya Belediye Başkanlığı’na aday olduğunu ilan etti. Öyle bir ekibimiz var ki her zaman tüm kararları oybirliği ile geçirdik. Biz ekip olarak görevimize ve Alanya’mıza hizmet etmeye devam ediyoruz.
Kamuoyunda ve siyasi kulislerde ‘Ali Kamburoğlu ALTSO’ya aday olacak mı?’ sözlerini ben de duyuyorum. Yakın çevrem bana bunu çok sık soruyor. Bugün bu konu hakkında ilk ve son açıklamayı yapmayı uygun buldum.
Beni bu göreve layık gören, aday olursam destek vereceğini söyleyen tüm iş insanı arkadaşlarıma, esnaf dostlarıma, ağabeylerime, ablalarıma, kardeşlerime teşekkür ederim. Ancak ALTSO Başkanlığı’na aday olmayacağım. Temennim, yeni seçilecek arkadaşımız, 2013’ten bugüne onlarca dev projeyi hayata geçiren Mehmet Şahin ve yönetiminin Alanya ticaretine kattıklarının üzerinde hizmetlerde bulunur, Alanya ticaretine yeni bir ivme kazandırır. Şimdiden tüm adaylara başarılar dilerim. Sandıktan kim çıkarsa çıksın, kazanan Alanyamız ve Alanya ticareti, Alanya esnafı olsun." dedi.

 

 

 

HABER: Emine YILMAZ

Gazeteler