head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 25 Nisan 2024

 

Alanya halkının desteğiyle kampanyası tamamlanan SMA Tip 1 hastası Ela bebek için yarın saat 17:00’da yüzlerce pembe umut balonu gökyüzüne bırakılacak...

SMA Tip 1 hastası Alanyalı Ela bebeğin kampanyası geçtiğimiz günlerde  tamamlanmıştı.  Kampanyası tamamlanan Ela bebek için yarın saat 17:00’da Ela bebeğin Umut Odası önünde kutlama programı yapılacak. Kampanya’nın tamamlanmasında emeği geçen herkesin katılacağı törende yüzlerce pembe umut balonu gökyüzüne bırakılacak.

Ela bebeğin annesi Nuray Ünal ile babası Hayrullah Ünal  tüm Alanya halkını Ela bebeğin umut balonlarını uçurmak için kutlama töreninde davet etti.

 ela d6b38

‘TÜM ALANYA’YI UMUT BALONLARINI UÇURMAYA BEKLİYORUZ’...

Anne Nuray Ünal, “6 aydır tüm Alanya halkı ile birlikte büyük bir mücadele verdik. Ela bebeğin tamamlanmasında katkısı olan bize gönül veren herkesten Allah razı olsun. Yarın Elamızın umut balonlarını Umut Odası önünde uçuracağız. Saat 17:00’da düzenlenecek olan kutlama törenine tüm Alanya halkını bekliyoruz. Şimdiye kadar bizi yalnız bırakmadılar. Yarın umut balonlarını uçururken de yanımızda görmek istiyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi.

 

‘ALANYA HALKI EL ELE VEREREK BAŞARDI’...

Baba Hayrullah Ünal ise, “Ela’nın kampanyası yüzde 100 oldu. Alanya halkı el ele vererek başardı. Alanya halkına, Türkiye’nin dört bir yanından ve yurtdışından destek olan herkese çok teşekkür ederiz. Bu süreçte bizi yalnız bırakmayan yanımızda olan herkesi kutlama etkinliğine bekliyoruz” dedi.

 

Gazeteler