head
2183026 810x458 75f08
Cumartesi, 20 Nisan 2024

 

CHP Alanya İlçe teşkilatı haftalık olağan toplantısında basın açıklaması yapan  ilçe başkanı Coşkun Karadağ, “Alanya’mızda uyuşturucu konusu had safhada. Sadece jandarmanın ve polisin mücadelesi ile değil bu mücadeleyi halkla birlikte ve tüm kamuoyuyla birlikte yapmalıyız” dedi...

CHP 1 52915

Cumhuriyet Halk Partisi Alanya İlçe Teşkilatı haftalık olağan toplantısını parti binasında gerçekleştirdi.

CHP 2 c86ae

Coşkun Karadağ  başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda açıklamalarda bulunan başkan  Karadağ; Alanya’da uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretinin oldukça fazla olduğunu belirtti.

CHP 4 a4f70

Öğrencilerin ve gençlerin uyuşturucuya karşı mutlaka korunmasını sağlamak adına tüm Alanya halkını uyuşturucu ile mücadeleye davet eden Karadağ, “Uyuşturucu ile mücadeleyi birlikte yapmalıyız. Çünkü kolluk kuvvetlerinin bu konuda ki mücadelesi yeterli değil. Bu konu il alakalı Alanya Lisesi önünde halkımızı ve öğrencilerimizi bilgilendirmek ve uyarmak için  eylem yapacağız” sözlerine yer verdi.

KARADAĞ 2 47f2d

‘EN İYİ NARKOTİK POLİSİ ANNEDİR’...

Eğitim yılının açılması ile birlikte birçok sorunda beraberinde geliyor. Tabii ki giyim, kırtasiye sorunları özellikle had safhada. Aynı zamanda yükseköğrenimde de barınma ve gıda sorunlarını ele almıştık. Ancak ben buradan Alanya’da bir konuya dikkat çekmek istiyorum. Alanya’da eğitim öğretim yılının başlaması ile birlikte kötü niyetli birçok kişi ve bu zamana kadarki değinilmemiş bir konu olan uyuşturucu konusu. Tüm Alanya’nın dikkatini çekmek istiyorum. Alanya’mızda uyuşturucu konusu had safhada polis ekiplerimiz ve jandarma ekiplerimiz can siper bir şekilde bu konuyla ilgili mücadele etmekte. Ancak sadece jandarmanın ve polisin mücadelesi ile değil bu mücadeleyi halka birlikte ve tüm kamuoyuyla birlikte yapmalıyız. Çünkü kolluk kuvvetlerinin bu konuda ki mücadelesi yeterli değil. Bu konu ile alakalı bir sloganı sizlerle paylaşmak istiyorum ‘En iyi Narkotik Polisi Anne ve Ailedir’. Kamuoyunu bu konuya dikkat etmeye davet etmek için bu Cuma saat 12:30’ da halk eğitim yanı Alanya Lisesi’nin giriş kapısında eylem yapacağız. Tüm halkımız davetli. Bu duyarlılığı hep birlikte göstemeliyiz. Kötü niyetli kişilere karşı bizler mücadelemizi mutlaka yapmak zorundayız” ifadelerine yer verdi.

 

 

 

 

HABER: Emine YILMAZ

Gazeteler