head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

 

Alanya Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezinde kayıtlı engelli birey ve aileleri için yat gezisi düzenledi. Gezide engelli bireyler ve aileleri doyasıya eğlenerek güzel bir gün geçirdiler...

GEZİ 2 d191c

Alanya Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezi’ne kayıtlı her engel grubundan 200 vatandaş ve aileleri için bir yat gezisi programı düzenlendi. Geziye Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, Sosyal Yardım İşleri Müdürü Hüseyin Doğan ile Engelsiz Park ve Yaşam Merkezi uzmanları katıldı ve engelli bireylerle birlikte vakit geçirdi.

GEZİ 3 9e942

Müziğin eğlencenin doyasıya yaşandığı gezide Alpler 1 teknesi Alanya'nın güzelliklerini engelli bireylere tanıttı. Korsanlar, aşıklar mağarası, kale, tersane ve denizin eşsiz güzelliğinde akşam yemeği yiyen katılımcılar keyifli dakikalar yaşadılar.

GEZİ 4 c3a6e

YÜKSEL; “ENGELSİZ KENT ALANYA VİZYONUMUZLA DAHA İLERİYE GİTMEKTEYİZ”...

Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel geziyi değerlendirerek, “Engelli bireylere ve ailelerine yönelik çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir. Kurum olarak Alanya'nın her birey için huzur sağlık ve güvenlik noktasında en iyi seviyeye çıkması adına projeler üretiyoruz. Engelsiz Kent Alanya vizyonumuzla her geçen gün daha da ileriye gitmekteyiz. Bugün engelli kardeşlerimizin ve ailelerin yüzünde gördüğümüz mutluluk bizim için çok değerli. Onlara katkı sunmaya ve topluma kazandırmaya devam edeceğiz.” dedi.

GEZİ 5 87ced

Engelli bireyler ve aileleri başta Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel olmak üzere bu güzel etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

 

 

 

HABER: Halime Yağmur AKDAĞ

Gazeteler