head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

 

Bu yıl şampiyonluk hedefiyle yola çıkan Mia Invest Mahmutlarspor Kulübü, bugün düzenlediği imza töreninde teknik direktör Şener Dayı, antrenör Efe Baran ve 21 futbolcu ile resmi sözleşme imzaladı...

 mahmutlarspor 2 4c4fe

Antalya Süper Amatör Küme'de yeni sezona yeni tesislerinde başlayan Mia Invest Mahmutlarspor, bugün yeni transfer edilen 21 futbolcusu ile resmi sözleşme imzalayarak adeta gövde gösterisi yaptı. Teknik Direktör Şener Dayı, yardımcı antrenör Efe Baran ve oyuncular için düzenlenen imza töreninde konuşan Mia Inves Mahmutlarspor Kulübü Başkanı Yılmaz Bağışlar, bu yıl şampiyonluk hedefi ile yola çıktıklarını söyleyerek, "Mahmutlarspor olarak Bölgesel Amatör Ligi yolunda güzel bir kadro oluşturduk. Yeni tesislerimizde bu imza törenini düzenleyerek teknik direktörümüz Şener Dayı, antrenör Efe Baran ve futbolcularımız Berkant Ata Altay, Eray Bakışgan, Mertcan Koş, Oğuzhan Aydoğan, Özkan Koç, Hüseyin Arslan, Hanifi Akar, Sezgin Çil, Bahadır Arıkan, Murat Karahan, Necahi Sipahi, Namık Türk, Ömer Behiç Benlidayı, Batuhan Ünal, Süleyman Karatepe, Doğa Yalçın, Berkay Urgun, Hasan Karaduman, Ogün Şimşek, Uğurcan Gündüz ve İsmail Saim ile resmi sözleşmemizi imzalıyoruz" dedi.

mahmutlarspor 3 9bc48

 

SPONSOR FİRMAYA TEŞEKKÜR...


Mahmutlarspor Kulübü'ne bu yıl isim sponsoru olan bölgenin önemli emlak firmalarından Mia Invest sahipleri İsmail Özer ve Mehmet Yağız da imza töreninde hazır bulundular. Özer ve Yağız'a spora verdikleri destek için teşekkür eden Başkan Bağışlar, "Amatör futbol kulüplerinin giderleri fazla, gelirleri azdır. Mia Invest sahipleri İsmail Özer ve Mehmet Yağız ağabeylerim kulübümüze isim sponsoru olarak önemli bir destek verdiler. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi. Mahmutlarsporlu futbolcular, imza töreninin ardından yeni sezon hazırlıkları kapsamında antrenman yaptılar.

mahmutlarspor 4jpg 55e6d

 

 

 

 

 

 

 

Gazeteler