head
2183026 810x458 75f08
Çarşamba, 17 Nisan 2024

 


Alanya'nın bölge hastanesi konumunda bulunan ve çevre ilçelere de hizmet veren Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi 11 ay başhekimi olmadan çalışsa da halkın büyük tepkisini çekti ve her gün hem çalışanlardan hem de vatandaşlardan şikayetler geldi...

VE ÇOK DONANIMLI BİR BAŞHEKİM ATANDI...

Alanya Güneşi Gazetesi İmtiyaz sahibi ve genel yayın yönetmeni İbrahim Akdağ, Gazetenin haber müdiresi Ayten Yılmaz ile birlikte; Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Oğuz Karahan’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

başhekime ziyaret 1 67206

GAZETECİ AKDAĞ'DAN BAŞHEKİME ÖVGÜ...
Karşılıklı fikir alışverişi sırasında halktan edindiği izlenimlerini aktaran gazeteci İbrahim Akdağ; " Değerli hocam, sizin atanma haberinizi yaptığımız ilk gün ve sonrasında ki bütün haberlerimizin altına vatandaşlardan yoğun memnuniyet yorumları aldık. "Sayın başhekim işinin erbabı ve adam gibi adamdır"; "Çok içten ve duyarlı bir hoca" ; "Böyle mütevazi ve bilgili doktor görmedik" gibi yorumlar bugünkü nazik karşılamanız ile bir kere daha perçinlendi. Bizler Alanya Güneşi ailesi olarak tüm çalışmalarınızın halka ulaşması için desteğimizle yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyoruz. Bir kere daha; pandemide büyük hizmetleri için tüm sağlık çalışanlarımıza da şahsınızda teşekkür ederim" dedi.

başhekime ziyaret 2 799c1

BAŞHEKİM KARAHAN'DAN ÇAĞRI VE TEŞEKKÜR...
Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Oğuz Karahan, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek; "Alanya da görev yaptığım süre içinde Alanya basını bizlere çok destek verdi. Bu anlamda Alanya basınımıza teşekkür ederim. Alanya Güneşi gazetesini de diğer basın kuruluşları gibi yakından takip ediyorum. Sizler aracılığınızla tüm basınımızdan ve halkımızdan ricam şu; eğer bizlerinde kusuru var ise, lütfen bizlere ulaşın ve biz bu eksikleri giderelim. Bir hakkı daha teslim etmek adına gazeteniz aracılığı ile sayın Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu beyefendiye ayrıca şükranlarımı sunmak isterim. Hem şehrimize ve hem de hastanemize daima destek oldu ve oluyor. Makamlar gelip geçicidir ve bizler hizmet için buradayız ve halkımızın emrindeyiz " dedi.

 başhekime ziyareret kölüş ailesi.2 69b2a

ZİYARETDE DUYGUSAL ANLAR VE TEŞEKKÜR...
Yaklaşık iki hafta önce motosiklet kazası geçiren Alanya Güneşi Gazetesi haber müdiresi Ayten Yılmaz'ın yeğeni Taner Kölüş, Annesi Gönül Kölüş, ağabeyi Tayfun Kölüş de ziyarette hazır bulundular.
İç kanama geçiren Taner Kölüş'ün hastaneye sevkini sağlayan Başhekim Karahan'a teşekkür eden aile, hastanede herkesin bilgili ve zamanında müdahalesi ile sağlığına kavuşmasından dolayı minnettar olduklarını söylediler. Başhekim Karahan kazazede Taner Kölüş'e ""Daha gençsin ve ülkemizin geleceği olan siz gençlere ihtiyacımız var, sizin bu ülkeye hizmet etmeniz gerekir, bu yüzden dikkatli olmalısın ve aileni üzmemelisin" sözleri duygusal anların yaşanmasına sebep oldu.

 başhekime ziyareret kölüş ailesi 71512

 

Alanya Güneşi Haber Merkezi

Gazeteler