head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

 

Alanya'nın Toroslarından, şehrin en ücra noktasına kadar her kesim tarafından çok sevilen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, yine bir ailenin gönlünde taht kurdu ve hayır duaları ile sevgi selinde boğuldu...

ALANYA GÜNEŞİ HABER YORUM BENİM FOTO İLE DİKDÖRTGEN 5bd08

Akşam üstü telefonum çaldı.
--Bir hanım sesi; "Ay abim senin için eyi gazeteci deyorlar, her ihtiyacı olana goşuyor deyorlar ,bizede yardım et "... Diyerek Alanya şivesi ile konuştu.
--Buyurun hanımefendi, nasıl yardımcı olabilirim diye sordum. Dertlerini dinledim ve sizi tekrar arayacam deyip telefonu kapattım.


Ailenin evine gidip fotoğrafları çektim ve Alanya Belediye başkanımız Adem Murat Yücel beyefendiye gönderdim. Birkaç dakika sonra telefonum çaldı, arayan Alanya'mızın duyarlı ve herkes ile ilgilenen başkanı Adem başkandı.


Bir iç çekerek ve hüzünlü bir ses ile , bu durumu kendisine ilettiğim için bana önce teşekkür etti ve ardından dedi ki; " İbrahim Bey çok hüzünlendim, keşke bu ailemiz bizlere aylar, hatta yıllar öncesinden ulaşsaydı, bizde bu büyüğümüze ve ona bakan kardeşlerimize daha önceden yardım etmiş olurduk. Bizler bu günler için varız. Sana şimdi ilgili müdürümü yönlendiriyorum ve bizi haberdar ettiğin için tekrar sağ ol" dedi ve telefonu yine üzgün ses tonu ile kapattı.

Kısa süre sonra Alanya Belediyesi sosyal yardım işleri müdürü Hüseyin Doğan aradı ve bütün bilgileri teşekkür ederek aldı.

 

VE BİR GÜN SONRA AİLEDEN  GELEN TELEFON...

Bir gün sonra, destek isteyen aileden bana önce fotoğraflar ve ardından telefon geldi.

aileye yatak desteği 2 d015a

Telefonda yine aynı hanımefendi, "Allah goca yürekli Adem başgan dan razı olsun, Allah kendisine ,ailesine ve devletimize zeval vermesin. Babamız galan ömründe rahat etti. Allah senden de ve Hüseyin müdürden de razı olsun. Allah iyi insanları başımızdan eksik etmesin" dedi.

aileye yatak desteği 3 210c1

80 yaşında ve Alzheimer hastası olan babalarına bakan vefalı evlatları bir kere daha ziyaret ettim. Alanya Belediyesinin verdiği yatakta, hasta babalarına yemeğini daha rahat yediriyorlardı. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in gönderdiği ,hastanın talebine göre kalkan ve yatan bu yatak aileyi mutlu ettiği kadar ,beni de mutlu etti.

Alanya Güneşi Gazetemiz adına bende diyorum, VAR OL GOCA YÜREKLİ ADEM BAŞGAN!

 

 

 

 

HABER ve YORUM: İbrahim AKDAĞ

Gazeteler