head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

 

Armoni Alanya Kestelspor, iç sahadaki ikinci maçını da kazandı...


Armoni Alanya Kestelspor, Milli Egemenlik Stadı'nda misafir ettiği Bayrampaşa'yı Batuhan Ayvaz ve Muhammet'in golleriyle 2-0 mağlup etti ve zirve yarışını sürdürdü.

TFF 3. Lig'de 4. hafta karşılaşmaları oynandı. Geride kalan üç haftada bileği bükülmeyen iki ekip Armoni Alanya Kestelspor ile Bayrampaşa kozlarını Milli Egemenlik Stadı'nda paylaştı. Mücadeleye iki ekipte istekli ve arzulu bir oyunla başladı. Ev sahibi olmanın avantajı tribünlerinde desteği ile atak bir oyun ortaya koyan Armoni Alanya Kestelspor, rakibine göre ceza sahası içerisinde daha fazla pozisyon bulan taraf oldu.

Mavi beyazlılarda Batuhan Ayvaz, 39'ncu dakikada ceza sahası sağ çaprazından düzgün bir şut attı. Bu şuttan kalecinin hamlesi yetersiz kalırken fileleri havalandıran Batuhan, gol sevincini hafta içi idmanda sakatlanan Samet Bulut'un formasını alarak tribündeki arkadaşına gitti. Batuhan Ayvaz, golden iki dakika sonra aynı noktadan kaleciyle karşı karşıya net bir fırsattan yararlanamadı.

Konuk ekip Bayrampaşa az gelişen ataklarda Kestelspor savunmasını aşamadı ve devre Batuhan'ın kaydettiği gole 1-0 geçildi.

 

FARKI ARTTIRACAK GOLLER KAÇTI...


Mücadelenin ikinci yarısında her iki ekipte oyuncu değişikliği yapmadan başladı. Bu devrede oyunu orta alanda tutan ve zaman zaman da hızlı ataklarla rakip kalede gol pozisyonu arayan Armoni Alanya Kestelspor, 61'nci dakikada Muhammet Enes Erdem'in attığı golle farkı 2'ye çıkardı.


Golden sonra Bayrampaşa teknik heyeti iki değişiklik birden yaparak oyuna müdahale etti. Ancak bu bölümde savunmada daha dikkatli olan Armoni Alanya Kestelspor, hızlı ataklarla farkı arttıracak pozisyonlardan yararlanamadı. Konuk ekip ise gol bulmak için çok adamla ve etkili ataklar geliştirse de Kestelspor savunmasını geçemedi. Mücadeleyi Armoni Alanya Kestelspor, 2-0 kazanarak zirve yarışını sürdürdü.

 

 

 

 

HABER: Uğur AKDAĞ

Gazeteler