head
2183026 810x458 75f08
Çarşamba, 24 Nisan 2024

 

Konaklı-Payallar-Türkler Sahil Düzenleme Projesi için çalışmalar başladı. Çalışmaları yerinde inceleyen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Batı sahil bandını dinlenme, yürüyüş ve bisiklet yolu çalışmalarımızla baştan sona yenileyip halkımızın kullanımına sunacağız” dedi...

SAHİL BANDI 2 bed0a

BAŞKAN YÜCEL: “YENİ CAZİBE MERKEZİ OLACAK”...

Yürüyüş yollarından bisiklet yollarına, büfe ve ticari alanlardan mesire alanlarına kadar pek çok hizmeti barındıracak projeyi kısa sürede tamamlanmayı hedeflediklerini belirten Başkan Yücel, “Bu bölgede Konaklı’dan Payallar ve Türkler’e kadar sahil düzenleme çalışmamızı başlattık. Bisiklet ve yürüyüş yolları, sosyal donatı alanları hem de halk plajlarının düzenlemesiyle birlikte konforlu, güvenli ve sağlıklı sahil bandı düzenlemesini yapacağız” diye konuştu.

SAHİL BANDI 3jpg a8d5c

BAŞKAN YÜCEL: “17 MAHALLEYE HİZMET VERECEK”...

Projeyi yeni sezonda vatandaşların kullanımına açacaklarını belirten Başkan Yücel, “Bu düzenleme çalışmamız batı bölgesinde 16-17 mahalleye hizmet verecek bir alan olacak. Turizm sezonu başlamadan memleketimizin en cazibeli alanlarından birisi haline getireceğiz. Vatandaşlarımıza gönüllerince vakit geçirebilecekleri bir alan oluşturacağız. Şimdiden tüm batı bölgesinde yaşayan vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

SAHİL BANDI 4jpg 0f4cd

 

 

HABER: Uğur AKDAĞ

Gazeteler