head
2183026 810x458 75f08
Salı, 16 Nisan 2024

 

TFF 3. Lig'deki temsilcimiz Armoni Alanya Kestelspor Kulübü, 2 Ekim Pazar günü Karaman FK ile oynayacağı kritik maç öncesinde yaşanan talihsiz sakatlıklardan dolayı kurban kestirdi...

 

KESTELSPOR 1 0d18c

TFF 3. LİG 2. Grup'ta sezona güzel bir başlangıç yaparak 4 maçta 10 puan toplayan 2. sıradaki temsilcimiz Armoni Alanya Kestelspor, zirveyi yakından ilgilendiren maçta 2 Ekim Pazar günü 12 puanlı lider Karaman'a konuk olacak. Üst üste aldığı galibiyetlerle ligde yenilgisizliğini sürdüren ve zirveyi adım adım takip eden mavi beyazlı ekipte teknik heyet, yaşanılan talihsiz sakatlıklardan dolayı kritik maç öncesinde kara kara düşünüyor. Takımın gol makinesi santrafor Samet Bulut'un dizinden sakatlanması ve 4 ay sahalardan uzak kalacağının bildirilmesi moralleri bozarken, Bayrampaşa maçında omuzundan sakatlanan Batuhan Ayvaz'ın da 2 hafta forma giyemeyeceği öğrenildi.

 

KESTELSPOR 3jpg ce01a

"GENÇLERİMİZE GÜVENİMİZ SONSUZ"...
Karaman deplasmanına 2 eksikle gidecek olan Armoni Alanya Kestelspor'da yönetim, bugün yapılan antrenmanda kurban kestirerek dua ettirdi. Teknik heyet ve futbolcuların da katıldığı duada sakatlık yaşanmaması için gönüller bir oldu. Armoni Alanya Kestelspor Basın Sözcüsü Oğuzhan Şahin, "Takımımızda geçen hafta sakatlanan santrofor Samet Bulut 4 ay sahalardan uzak kalacak. Bayrampaşa maçında omuzundan sakatlanan Batuhan Ayvaz da 2 hafta sahalardan uzak kalacak. Lige iyi bir başlangıç yaparak yoluna devam eden takımımızda peş peşe gelen sakatlık haberleri hepimizi çok üzdü. Karaman deplasmanına 2 önemli eksikle gideceğimiz için maç öncesinde antrenmanda kurban kestirdik. Takımımızda sakat olan arkadaşlarımızın yerlerine oynayacak olan genç futbolcularımıza güvenimiz sonsuzdur" dedi.

 

 

 

HABER: İbrahim AKDAĞ

Gazeteler