head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

 

Gayrimenkul, yatırım ve inşaat dünyasını biraraya getiren Rusya’nın Moskova şehrindeki Overseas Property Investmen Fuarına katılım sağlayan ALTSO Başkan Adayı Bilal Gömeç’in Alanya’daki mevcut yatırımcı ve tüketici sayısından çok daha fazlasına ulaşabilmek adına fuara katılımı dikkat çekti...

Son yıllarda Rus ekonomisinin genişlemesi, Rus vatandaşlarını uluslararası yatırım fırsatlarına teşvik ediyor. Bu önemli organizasyona katılım sağlayan isimlerden birtanesi de vizyoner, sanayici, iş insanı kimliğiyle tanınan ALTSO Başkan Adayı Bilal Gömeç.

Moskova'nın merkezindeki Tishinka Sergi Salonu'nda 14-15 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilen Yurtdışı Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nın, Alanya’ya yatırım yapmak isteyen Rus vatandaşlarına ve Rus firmalarına ulaşılabilmesini kolaylaştıran önemli bir organizasyon olduğunu vurguladı.

Gömeç yapmış olduğu açıklamalarla organizasyonun Alanya için önemine değindi. Organizasyona katılmasındaki başlıca amacının Alanya’nın yatırım fırsatlarını anlatmak ve fuara katılarak ülkemizi ve ilçemizi en iyi şekilde tanıtmaya çalışan firmalara destek olmak olduğunu vurguladı.

Gömeç, ifadelerini şöyle sürdürdü; “Her ne kadar Alanya’mızda çok sayıda Rus yerleşik misafirlerimiz ve Rus firmalarımız olsa da mevcut rakamdan çok daha fazla yatırımcı ve tüketiciye ulaşabilmek adına bu fuarda bulunmak, Alanya’mızı onlara anlatarak ilçemizin değerine katkı sağlamak bizim için çok önemlidir. Yurtdışına yatırım yapmak isteyen çok sayıda Rusya vatandaşı bulunuyor. Son zamanlarda harcanabilir geliri artan Rusların sayısında büyük bir genişleme var. Bu fuar Rusya'nın artan sayıda varlıklı müşterisini karşılamak için profesyonel bir platformdur. Bizler de Alanya’mız için hem buradaki potansiyeli görmek hem de göreve geldiğimiz taktirde tüm üyelerimizle birlikte, ortak müştereklerimiz için, omuz omuza inşa edeceğimiz global vizyonumuzla Rus pazarından hak ettiğimiz yere ulaşmak, payımızı arttırabilmek adına bu fuara katılmanın önemine değindik” dedi.

ALTSO Başkan Adayı Gömeç, çalışma arkadaşlarıyla birlikte Alanya için çok sayıda proje de geliştirdiklerinin altını çizdi. Açıklamasının devamında Alanya’nın gayrimenkul, turizm, tarım ve diğer alanlardaki yüksek yatırım potansiyellerini hayata geçirmek için, hükümetimizin bize verdiği yetkiler çerçevesinde, iş insanlarımıza her türlü desteği sağlayacaklarının sözünü veren Gömeç, “Alanya’mızın bu potansiyellerini yabancı yatırımcılara ve tüketicilere gösterebilmek adına böyle uluslararası organizasyonlarda her daim yerimizi alacağız. Göreve layık görülmemiz durumunda büyük yatırım fırsatları sunacak, gerek iş insanlarımızı gerek yatırımcılarımızı uluslararası büyük firmalar ve isimlerle bir araya getireceğiz. Uluslararası bu organizasyonları Alanya’mızda gerçekleştirmek, Dünya’nın her bir köşesinden büyük isimleri ilçemize getirmek en büyük hedeflerimizdendir. Uluslararası fuarlarda Alanya’mızı çok daha güçlü temsil edebilmek ve uluslararası fuarları Alanya'mıza getirebilmek için omuz omuza çalışacağız. Çünkü 'Biz Birlikte Başaracağız' diyerek açıklamasını tamamladı.

 

 

 

HABER: Emine YILMAZ

Gazeteler