head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

 

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkan Adayı Tunahan Toksöz; “ALTSO Başkan Vekili Selman Aleettinoğlu, Seyfi Bekar, Ali Babaoğlu, Tevfik Sipahioğlu ve Yılmaz İçmen ile bir araya geldik.

Her biri Alanya'mızın ekonomisine önemli ölçüde ekonomik katkı sunan iş insanlarımız, aynı zamanda arkadaşlarım. Seçim çalışmalarımız kapsamında görüş alışverişinde bulunduk. Ekibimize İçmen İnşaat'ın sahibi Yılmaz İçmen katıldı. Hayırlı olsun." dedi.

ALTSO Başkan Adayı Toksöz'ü, projeleri ve çok yoğun saha çalışmaları ile şehirde tanımayan kalmadı. İş dünyasından ve üyelerden büyük destek aldı. Tunahan Toksöz Seçim Ofisi'ne çok önemli ziyaretler gerçekleştirildi. Ziyaret eden isimlerden Tevfik Sipahioğlu ekibe katıldığı duyurulan isimlerdendi. Yılmaz İçmen de yeşil liste adayının ekibine dahil oldu.

En büyük hedeflerinden birinin ALTSO’yu ortak akıl ile yöneterek, Alanya'nın ticaret, turizm ve tarımda başarıya ulaştırmak olduğunu vurgulayan Toksöz, "Ekibimize büyük bir katılım oldu. Teveccüh ve destekler bizim doğru yolda olduğumuzu gösteriyor.

Çalışmalarımız, projelerimiz şehrimizin sorunlarını çözecek nitelikte. Arkadaşlarımın, üyelerimizin, esnafımızın ilgisi bizi çok mutlu etti. Destekleri ile her zaman yanımızda olan tüm üyelerimize ve iş insanlarımıza çok teşekkür ediyorum." dedi.

 

 

 

HABER: Sariye KAYATURAN

Gazeteler