head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 18 Nisan 2024

 

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Tunahan Toksöz, Antalya Turizm Fuarı'na katıldı. Bu yıl dördüncüsü düzenlenen fuar, Antalya Expo Center ANFAŞ'ta ziyaretçilerine kapılarını açtı...

Yarın sona erecek ATF22'ye 20 ülkeden davetli, 300 katılımcı turizm markası, 2000 davetli seyahat acentesi katılım sağlayacak. Yüz bini aşkın kişi birebir görüşme imkanı yakalayarak, turizm alanında pazarlama şansı bulacak.

ATF22'nin ilk ziyaretçilerinden olan ALTSO Başkan Adayı Tunahan Toksöz ekibi ile tek tek stantları gezerek, turizm sektöründe hizmet veren marka ve acentelerle görüştü. Turizm alanında yapılması gereken çalışmaları değerlendirdi. Fuarın bu yılki temasının Bisiklet Turizm'i olduğuna dikkati çeken Toksöz, bu konuda da ALTSO olarak gereken duyarlılığı göstereceklerini ifade etti. Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Alanyalı Emin Müftüoğlu'na teşekkür etti ve kendisi ile birlikte hareket edeceklerini belirtti. Pedalların, Alanya turizmine katkı sunacağının altını çizdi.

 TOKSÖZ 2 e60d0

Alanya'nın marka değerini artırılması için ulaşım konusundaki sorun başta olmak üzere kaliteli hizmet ve sürdürülebilir turizmi sağlamaya yönelik hazırlıklarını tamamladığını, 5 Kasım ALTSO seçimi sonrasında hemen çalışmalara başlayacaklarını söyledi. Alanya tanıtımı için bu fuarın çok önemli olduğunu sözlerine ekleyen yeşil pusula adayı Tunahan Toksöz, Alanya olarak uluslararası fuarlara ev sahipliği yapacaklarını açıkladı.

 

 

 

HABER: Ayten YILMAZ

Gazeteler