head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 19 Nisan 2024

 

Alanya’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen Küresel Gazeteciler Konseyi’nin Küresel Medya Çalıştayı ve Ödül Töreni’ne ALTSO Başkan Adayı Bilal Gömeç ve ekibi de katıldı...


18 ülkeden 37 yabancı gazeteci ile birlikte toplam 156 gazetecinin katılacağı buluşmanın onur konuğu Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar oldu. 5 Kasım 2022’de gerçekleştirilecek olan seçimler öncesi çalışmalarına hız veren iş insanı Bilal Gömeç ve ekibi de geceye katılan isimler arasında yer aldı.


‘CUMHURBAŞKANI TATAR’DAN GÖMEÇ’E PLAKET...
Etkinlikle ilgili değerlendirmede bulunan ALTSO Başkan Adayı Bilal Gömeç, “Bu akşam 18 ülkeden 37 yabancı gazeteci dahil olmak üzere 156 basın emekçisiyle KGK’nın etkinliği kapsamında bir araya geldik. Küresel Gazeteciler Konseyi’nin Küresel Medya Çalıştayı ve Ödül Töreni’nin onur konuğu olan Sayın KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın elinden plaketimizi almamız onur verdi. Gecede, Duayen gazeteci yazar Yavuz Donat ve çok sayıda önemli isim de ödüllerini aldılar. Son derece önemli isimlerle bir arada olmaktan mutluluk duyduk. Ne mutlu ki basın emekçileri için çalışan meslek örgütleri var. KGK Genel Başkanı Mehmet Ali Dim’e ve ALGC Başkanı Ferit Kesen’e çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

HABER: Halime Yağmur AKDAĞ

Gazeteler