head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024
 
 
 
 
Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Alanya Bölge Temsil Kurulu (BTK) Başkan Yardımcısı Kerim Yılmaz, TÜRSAB 25. Dönem Genel Kurulu’nda mevcut başkan Firuz Bağlıkaya’yı destekleyeceklerini söyledi...
 
whatsapp gorsel 2022 11 15 saat 174901 1668523799 491a7
 
TÜRSAB Alanya Bölge Temsil Kurulu olarak genel kurulda kimi destekleyeceklerine ilişkin çok sayıda soru aldığını ifade eden Yılmaz sosyal meyde üzerinden yaptığı açıklamada, “ Kıymetli sektör paydaşları, değerli dostlar ve birliğimizin güzide üyeleri,
sizlerden uzunca bir süredir gelen telefon aramaları, mesajlar ve yüz yüze görüşmelerimizdeki sorularınız doğrultusunda bu mesajı toplu bir yanıt olması adına paylaşmayı uygun bulduğumu bildirmek isterim.
Üretmeyi, sektörü ve paydaşları adına katma değer yaratmayı, dertlerinizle dertlenmeyi, sorun ve problemlerinize çözüm yolu aramayı ve her daim yardım ve destek çağrınıza hazır olan bir kardeşiniz, dostunuz ve meslektaşınız olarak göstermiş olduğunuz teveccüh adına minnettarım.
Malumunuz, genel kurulumuza çok az bir süre kaldı.
26 ve 27 Kasım tarihlerinde gerçekleşecek olan Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) 25. Dönem Genel Kurulu ve seçiminin başta acentalarımız, sektörümüz, ülkemiz ve dünya turizmi adına hayırlı olmasını arzu eder, seçilecek yönetimin birlik olmaktan hareket ederek kucaklayıcı, kapısı ve gönlü açık, acentalarımız ve sektör paydaşları adına vizyon belirleyen bir yönetim olmasını temenni ederim. Bu bağlamda arkadaşlarımız ile mevcut başkanımız sayın Firuz Bağlıkaya başkanımız ile yola devam kararı aldığımızı bildirmek ister saygı ve sevgilerimi sunarım.”
 
 
 
HABER: Emine YILMAZ

Gazeteler