head
2183026 810x458 75f08
Salı, 16 Nisan 2024

 

Batı bölgesinde Türkler-Payallar-Konaklı Mahalleleri arasındaki 4 km’lik sahil bandında yapımına başlanan bisiklet ve yeşil yürüyüş yolu projesinde çalışmalar aralıksız devam ediyor...

SAHİL 2 abd69

Türkler-Payallar-Konaklı mahalleleri arası 4000 metre uzunluğundaki bisiklet ve yeşil yürüyüş yolu projesinde çalışmalar devam ediyor. Fen İşleri ekiplerince yürütülen çalışmalarla sahil bandında taş duvar ve beton dökümü çalışmaları yapılıyor.

SAHİL 3jpg a6b87

BATI BÖLGESİNİN CAZİBESİ ARTACAK...

Batı bölgesinin çehresini değiştirecek, 4 km’yi kapsayan proje aşama aşama gerçekleştiriliyor. Türkler Mahallesi bölümünde taş duvar ve dolgu çalışması yürütülürken Payallar istikametinde ise düzenleme çalışması yapılıyor. 

SAHİL 4jpg 9ed28

Projenin bölgeyi cazibe merkezine dönüştüreceğini belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Türkler, Payallar, Konaklı bölgemizde sahil boyunca gidiş-dönüş bisiklet yolu yapılacak. Bisiklet yolunun deniz tarafına 1440 m yürüyüş yolu, dinlenme terasları, fitness aletleri, oturma bankları, ağaçlandırma çalışmaları ile sosyal alanlar oluşturulacak.  Projede yer alan detayları aşama aşama gerçekleştiriyoruz.  Kısa zamanda hizmete sunmayı hedefliyoruz. Bölgemiz ve Alanya’mız adına hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

SAHİL 5jpg 48d7c

 

 

 

HABER: Halime Yağmur AKDAĞ

Gazeteler