head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 19 Nisan 2024

 

Alanya Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu, sivil toplum örgütü ve siyasi parti yönetimlerine bir dizi ziyaretlerde bulundu. Yoğun ziyaret trafiğinde Alanya gündem, medya ve siyaset ilişkileri konuşuldu...

Alanya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Gaye Coşkun, yönetim kurulu üyeleri ili birlikte sabah saat 10.00’da başlayan ziyaretler serisini saat 16.30’a kadar sürdürdü.

AGC ÇAMCI 51298

AGC Yönetimi ilk olarak Antalya Barosu Alanya Temsilciliği görevine yeniden seçilen Servet Çamcı’yı ziyaret etti. Baro seçimleri ile başlayan hayırlı olsun ziyaretinde gündeme dair konularda değerlendirmeler yapıldı. Meslek örgütlerinin hangi konularda iş birliği yapabileceği üzerine geçen söyleşide önümüzdeki günlerde AGC ve Baro Temsilciliği’nin yapacağı ortak eğitim çalışmaları üzerine görüş alış verişinde bulunuldu. Baro Temsilcisi Çamcı, AGC yönetimine ziyareti nedeni ile teşekkür ederken, Başkan Coşkun’da göreve seçilen Çamcı’yı tebrik etti.

AGC DEVA 2986c

DEVA PARTİSİ’NE İADE-İ ZİYARET...
AGC Yönetiminin ikinci ziyarete Alanya Deva Partisi’ne oldu. Başkan Ahmet Çakan ve yönetimi tarafından karşılanan AGC heyeti öncelikli olarak; Alanya’ya gelen DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Uçak ile AGC’ye gerçekleştirilen ziyaret nedeni ile teşekkür etti. Ziyarette Başkan Çakan, Genel Başkan Ali Babacan tarafından kamuoyuna deklare edilen vaatlere dikkat çekti. Çakan, ‘İktidar olduğumuz zaman neler yapacağımızı gün gün, saat saat paylaştık. Hatta ilk 90 saniyede ne yapacağımızı açıkladı. Genel Başkanımız. ilk 90 saniyede ‘Gazetecilere özgürce yazabilirsiniz’ diyecek.’ dedi. Alanya Gazeteciler Cemiyeti’nin ziyaret trafiğinde Yönetim Kurulu Üyesi Alper Kutay için sürpriz bir de kutlama gerçekleştirildi. Kutay, 49. Yaş günü pastasını DEVA Partisi Yönetimi ile birlikte kesti.

AGC GELECEK 78e39

GELECEK PARTİSİ’NDE BULUŞTULAR...
Alanya Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu’nun bir başka ziyareti ise Gelecek Partisi Alanya İlçe Teşkilatı’na gerçekleşti. AGC Yönetimi Gelecek Partisi Antalya İl Başkanı Mevlüt Demir, İlçe Başkanı Mevlüt Çakan ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılandı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çakan, teşkilat yapılanması hakkında bilgi verdi ve yönetim kurulunu tanıttı. Gelecek Partisi İl Başkanı Mevlüt Demir’de AGC’ye ziyaret için teşekkür etti ve parti olarak hedeflerine dikkat çekti. Demir ‘Türkiye’de öncelik özgürlük’ dedi.

AGC ALTİD 6d0a9

SON ZİYARET ALTİD’E OLDU...
Alanya Gazeteciler Cemiyeti Yönetiminin son ziyareti ALTİD’e oldu. AGC Başkanı Coşkun, genel kurul ile yeniden oluşan ALTİD Yönetimini tebrik etti ve başarılı bir çalışma dönemi diledi. Coşkun, ‘Yeniden TÜROFED Yönetimine seçilmeniz ve ALDİT Başkanlığınız nedeni ile size ve ekibinizi tebrik ederiz. Verimli bir sezon geçirmenizi dileriz’ dedi. ALTİD Başkanı Sili de ziyaret nedeni ile AGC yönetimine teşekkür etti, Alanya menfaatleri ve turizm sektörü söz konusu olunca yayıncılık duyarlılığı artan Alanya medyasına teşekkür etti. Sili, konuk gazetecilerin sorusu üzerine 2023 yılı turizm sezonuna ilişkin de bilgiler verdi. ALTİD Başkanı ‘2019’u yakalayacağımız bir sezon bekliyoruz’ dedi. Ziyaretler heyetlerin toplu fotoğraf çekimleri ile son buldu.

 

 

 

 

HABER: Uğur AKDAĞ

Gazeteler