head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

 

Alanya Hacıbaba mezarlığı civarında trafikte önünü kestiği sürücüyü pompalı tüfekle yaraladı...

Alanya'nın Oba Mahallesi'nde trafikte meydana gelen olayda henüz kimliği belirlenemeyen bir şahıs kırmızı ışıkta duran aracın sürücüsünün bacaklarına bir el ateş ederek yaraladı.

Yapılan ihbarla olay yerine sağlık ekipleri ve jandarma kuvvetleri sevkedilirken. Adının Ş. C. olduğu öğrenilen yaralının durumunun kritik olduğu ve hastanede tedavi altına alındığı bildirildi.

OLAYLA İLGİLİ JANDARMA AÇIKLAMASINDA...

" Alanya İlçesi Oba Mahallesinde Ş.C. isimli şahıs, sevk idaresindeki 07 HUL 35 plakalı aracı ile Olive City kavşağında kırmızı ışıkta beklediği esnada kimliği belirsiz şahıs aracıyla yaklaşarak aracın kapısını açarak sol bacak kısmından pompalı tüfek ile bir el ateş etmek sureti ile Ş C.’yi
yaralamıştır. Hastaneye sevk edilen müştekiye hakkında ALKÜ Hastanesince şu aşamada Hayati tehlikesinin olduğu ve Raporun sonuçlara göre tanzim edileceği bildirilmiştir. Olayın aydınlatılmasına yönelik 1.OYİT, 7. ve 8. JASAT görevlendirilmiş olup, plakası tespit edilen şüpheli şahısın tespiti ve yakalanması çalışmalarına devam edilmektedir" denildi.

Gazeteler