head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ ve CHP Antalya milletvekili aday adayı Ali Hancı’dan Ankara çıkarması...


Bir dizi ziyaret ve program için Ankara’ya giden İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, CHP Antalya milletvekili aday adayı Ali Hancı, ilçe yöneticileri ve Gençlik Kolları Başkanı Birkan Ceylan, bugün partilerinin Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde düzenlenen grup toplantısına katıldılar. Başkan Karadağ ve Ali Hancı’ya Antalya milletvekilleri Rafet Zeybek,Cavit Arı, Çetin Osman Budak ve Aydın Özer eşlik ettiler. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun haftalık düzenlediği grup toplantısını milletvekilleriyle birlikte izleyen Antalya milletvekili aday adayı Ali Hancı, yarında CHP Genel Merkezi’nde bir dizi ziyaretlerde bulunacak.
Partisinin Grup Toplantısı’nda konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, " Siyasal partilerin kapatılması askeri dönemlere ait bir gelenektir" dedi.
Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle; Demokrasiye inanıyorsak düşünce özgürlüğüne de inanacağız. Siyasal partilerin kapatılması askeri dönemlere ait bir gelenektir. Hangi partinin iktidar olacağına egemen güçler değil 85 milyon Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı karar verecektir. Hazine yardımını keserek demokrasi dışı uygulamaları kabul etmiyoruz. Dokunulmazlıklar kaldırmak için komisyonu topluyorlar CHP'lilerin milletvekillerinin ben dahil dokunulmazlıkları kaldırmazsanız namertsiniz. Bizi dokunulmazlıklarla tehdit edeceklerini sanıyorlar. Korkmuyoruz, korkmayacağız, inandığımız yolda yürüyeceğiz.


KALEMİNİ SATMAYAN GAZETECİLERE HEPİMİZİN ŞÜKRAN BORCU VAR...
Bugün 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü, kalemini satmayan tüm gazetecilerin günü kutluyorum. Kalemini satmayan haber peşinde koşan namuslu tüm gazetecilere hepimizin şükran borcu var. Onurlu gazeteci kalemini kiralamaz, satmaz. Basın özgürlüğünün olmadığını biliyoruz. Kalemini satan ve kendilerine gazeteci diyenleri de biliyoruz. Ocak ayının gazeteciler açısından büyük acılar barındırdığını bilmeniz gerek.

 

 

 

 

HABER: Halime Yağmur AKDAĞ

Gazeteler