head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

 

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 2023 yatırım programında yer alan altyapı ve asfalt yenileme çalışmalarının startına Hacet Mahallesi Dere Sokak’tan verdi. Önümüzdeki günlerde şehrin farklı mahallelerinde yaklaşık 7 caddede altyapı ve asfalt yenileme çalışması yapılacak...

ASFALTTA 2 8f5e0

ALANYA MODERN ÜSTYAPIYA KAVUŞUYOR...

Alanya Belediyesinin 2023 yılı yatırım programında yer alan asfalt yenileme çalışmalarına Hacet Mahallesi Dere Sokak’ta başlandı. Fen İşler Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalarda öncelikle eski asfalt, kırım makineleri ile geri dönüştürülüyor. Caddedeki altyapı da kontrol edilerek gerekli kısımlar değiştiriliyor.

ALFALTTA 3 42eb6

ULAŞIM KONFORU ARTIYOR...

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Şehrin farklı mahallelerinde yaklaşık 7 caddede ve Sokak’ta eski asfalttın iş makineleri ile geri dönüştürülerek yeni asfalt serimi yapılacağını söyledi. Başkan Yücel, “Yenilenen asfaltlarımızla şehrimizin hem ulaşım konforunu artıracağız hem de modern bir üstyapıya kavuşturmuş olacağız. Şu an Hacet Mahallesi Dere Sokak’ta asfalt yenileme çalışmalarına başladık. Ardından Gümrükçüler Sokak yenilenerek modern bir görünüme kavuşacak. Sırasıyla Kadıpaşa, Güllerpınarı, Hacet Mahallelerimizde eski asfaltı yenileyerek halkımızın hizmetine sunacağız. Şimdiden vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

 

 

 

HABER: Uğur AKDAĞ

Gazeteler