head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

 

Alanya Belediyesi eskiyen ve yıpranan asfaltın yerine yeni asfalt uygulaması gerçekleştirerek vatandaşları daha konforlu yollarla buluşturmaya devam ediyor. Başkan Yücel, “Bektaş Yayla yolumuzu baştan sona yenileyerek vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız" dedi...

ASF 2 2183b
Alanya Belediyesi, şehir merkezinde eskiyen ve yıpranan asfaltı yenileme çalışmalarına Bektaş Mahallesi’nde devam ediyor. Kent genelinde ulaşımda kalite standartlarını ve yaya güvenliğini yükseltmeyi hedefleyen Alanya Belediyesi, yeni asfalt uygulamaları ile ayrıca kente modern bir görünüm kazandırıyor.

ASF 4 MUHTAR d94ca

BEKTAŞ MUHTARI RAMAZAN KAYA, “BAŞKAN YÜCEL’E TEŞEKKÜR EDİYORUZ”...

Bektaş Mahalle Muhtarı Ramazan Kaya, mahalle içinden geçen yolun sadece Bektaş değil Konya dahil 20 mahalle ve yaylaya ulaşım sağladığını belirterek, “Bu çalışmayı diğer muhtarlarımızla beraber başkanımızdan rica ettik. Başkanımız da bizi kırmadı, çalışmalara başladı. Vatandaşlar gayet memnun. Burası Konya yoluna kadar giden bir yol. Cumartesi ve pazar günleri buradan günlük bin tane araç geçer. Tüm personele ve başkanımıza teşekkür ediyoruz. Vatandaşlarımıza ve milletimize hayırlı olsun. Başkanımızdan Allah razı olsun. Bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi. Vatandaşlar ise Bektaş yolunun asfaltının yenilenmesinin tüm bölge halkının beklentisi olduğunu belirterek; “Şu an çok memnunuz. Yolumuz baştan sona yenileniyor” diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.

ASF 3 d8b95

BAŞKAN YÜCEL, “ALANYA’NIN EN YOĞUN ULAŞIM ARTERLERİNDEN OLAN BEKTAŞ YAYLA YOLU’NU BAŞTAN SONA YENİLİYORUZ”...

Üstyapı çalışmaları ile Alanya’nın çehresini değiştiren ve ulaşımda büyük kolaylık sağlayan hizmetleri ile vatandaşlardan büyük takdir gören Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Önceliğimiz her zaman vatandaşlarımızın talepleri. Şehir merkezinde eskiyen ve ekonomik ömrünü tamamlayan asfaltı yenileyerek şehrimize kalite ve konfor katmaya devam ediyoruz. Hem yayalarımızın hem de sürücülerimizin güvenle kullanacağı cadde ve sokakları Alanya’mıza yakışır bir görünüme kavuşturmak için gece gündüz çalışıyoruz. Şu an Alanya’nın olduğu kadar Dere, Türktaş, Süleymanlar başta olmak üzere 20 mahalle ve yaylanın çok yoğun olarak kullandığı Bektaş Yolu’nun 10 kilometrelik kısmında asfalt yenileme çalışması yapıyoruz. Dar olan kısımları genişletilerek güvenli hale getiriyoruz. Şimdiden vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

 

 

HABER: İbrahim AKDAĞ

Gazeteler