head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

 

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Eray Erdem ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Alanya’daki tüm kurum, kuruluş ve vatandaşlar gibi deprem felaketinin ardından bir an olsun boş durmayarak depremzedelerin yardımına koşmaya devam ediyor. Bir yandan AFAD bünyesindeki faaliyetlere de destek veren Erdem, bir yandan da yönetim kurulu üyeleri ile beraber çok sayıda yardım çalışmasına imza attı...

ALTSO YARDIM 2 215fb

ERDEM, ÇOK SAYIDA KONTEYNIR VE İŞ MAKİNESİ YOLLADI...

İlk andan beri bölgeye gıda, ısıtıcı, battaniye, ilaç ve diğer ihtiyaç malzemelerinin olduğu çok sayıda tır gönderen Başkan Erdem, barınma probleminin çözümüne katkı yapmak için her birinde 2 ailenin kalabileceği konteynırlar ve bunların kurulumu amacıyla da iş makineleri ve operatörler göndermeye devam etti.

Erdem, Alanya’nın bir bütün olarak örnek çalışmalara imza attığını, başta Kaymakam Dr Fatih Ürkmezer ve Alanya belediye Başkanı Adem Murat Yücel olmak üzere çok ciddi organizasyonlar yapıldığını belirterek; “Biz Kaymakamlığımız ve Alanya Belediyemizin çalışmalarında yer alıyoruz ama bireysel olarak da üzerimize düşeni yapmaya devam ediyoruz. Çünkü şu anda tüm halkımızın aynı duygularla elinden geleni yaptığını biliyoruz. Biz de elimizden ne gelirse yapacağız. Tüm kalbimizle ve imkanlarımızla depremzedelerin emrindeyiz” dedi.

ALTSO YARDIM 3 558d0

OTOBÜSLERLE TAHLİYE ÇALIŞMALARINA DA KATILDI...

Başkan Erdem ayrıca deprem bölgesine otobüsler göndererek, depremzedelerin bölgeden tahliye edilmesi konusunda da çalışmalarına devam ediyor. Erdem’in deprem bölgesinden getirttiği 2 otobüs depremzede dün ALKÜ Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Depremzedeleri Acil serviste karşılayan Başkan Erdem, taburcu olan depremzedeleri de AFAD aracılığı ile kalacakları otellere yönlendirdi.

ALTSO YARDIM 4 00513

AFAD ÇALIŞMALARINA DA DESTEK VERİYOR...

Bir yandan oda olarak, bir yandan da yönetim kurulu üyelerinin desteğiyle bireysel yardımlar organize eden Başkan Erdem, AFAD Koordinasyonunda; Alanya Kaymakamlığı ve Alanya Belediye iş birliğinde gerçekleştirilen yardım çalışmalarına da katıldı.

ALTSO YARDIM 5 776f6

ALTSO Yönetim Kurulu’nu da olağanüstü toplayan Başkan Erdem, otel ve apart otel sektörünü temsil eden komite üyeleri ile de bir araya gelerek otellerin depremzedelerin barınması için Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu başkanlığında yapılan çalışmalara da destek verdi.

ALTSO YARDIM 6 01daf

 

 

 

HABER: Uğur AKDAĞ

Gazeteler