head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

 

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Eray Erdem, Alanya Kaymakamı Dr Fatih Ürkmezer başkanlığında, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in katılımıyla turizmcilerle gerçekleştirilen istişare toplantısında önemli açıklamalar yaptı...

ALTSODAN 2 248c0

Depremzedelerin ağırlanması konusunda Alanyalı Otelcilerin ülkemize örnek olduğunu ifade eden Başkan Erdem, “Alanya’mızın kadirşinas halkı ve otelcileri yardımseverlik konusunda liderliği kimseye kaptırmadı. Gurur duyuyoruz ve daha ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Depremzedelerimizi ağırlamaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Gerek konaklamasını gerekse diğer ihtiyaçları konusunda görevlerimizi biliyoruz. Ama en azından devletimizden de enerji ve personel anlamında destek bekliyoruz. Barınma ve gıda hatta giyim ihtiyaçlarını bile biz karşılamaktan memnunuz” dedi.
Alanya Kaymakamı Dr Fatih Ürkmezer başkanlığında, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve ALTSO Başkanı Eray Erdem’in katılımıyla ALTSO ev sahipliğinde turizmcilerle istişare toplantısı gerçekleştirildi.

ALTSODAN 3 3f21d

ERDEM: DEVLETİMİZDEN ENERJİ VE PERSONEL DESTEĞİ İSTİYORUZ...

Toplantıda Kaymakam Ürkmezer ve Başkan Yücel, turizmcilere gelen depremzedeler ve yapılması gerekenlerle ilgili bilgiler aktarırken, ALTSO Başkanı Eray Erdem ise devletten destek istedi.
Başkan Erdem, turizmcilerin hiçbir sorumluluktan kaçmadığını ifade ederek, “Turizmci arkadaşlarımız sorumluluklarının farkında. Ellerinden gelen desteği veriyorlar. Ama devletimizden de enerji ve personel konusunda destek bekliyoruz” dedi.

ALTSODAN 4 d20f5

Erdem: “Kaymakamımız Dr Fatih Ürkmezer başkanlığında, Alanya Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel’in de katılımıyla Odamız organizasyonu ve ev sahipliğinde otel / apart otel işletmecileriyle olağanüstü toplantıda bir araya geldik.
Yaşadığımız büyük felaketin ardından Alanya'mızda misafir edeceğimiz depremzedelerimiz için otelcilerimiz ile iletişim halinde, devlet-millet dayanışmasıyla neler yapılabileceğimizi görüştük.
Deprem mağduru kardeşlerimizin, Alanya'mızdaki ihtiyaçlarının karşılanması noktasında fedakar iş insanlarımızın destek, görüş ve önerilerini aldık. Yaptığı rekor yardımlarla ne kadar hayırsever olduğunu bir kez daha gösteren Alanya Halkının önümüzdeki zorlu dönemde de üzerine düşeni yapacağına inanıyoruz.
Alanya’mızın Kadirşinas otelcilerinin hayırseverlikte liderliği kimselere kaptırmadığının bilinci ile toplantımızda alınan kararların Alanya’mız ve ülkemiz adına hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

 

 

 

 

HABER: Uğur  AKDAĞ

Gazeteler