head
2183026 810x458 75f08
Cumartesi, 20 Nisan 2024

 

Ticaret Bakanı Mehmet Muş ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile görüşen Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Eray Erdem, “Fedakarca elini taşın altına koyan iş dünyasının taleplerini TOBB Başkanımıza ve Ticaret Bakanımıza ilettik” dedi.

KONFERANS 3 09ef2

ALTSO Başkanı Eray Erdem, Ticaret Bakanı Mehmet Muş ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile zoom üzerinden gerçekleşen toplantıda görüştü. Toplantıda, Türkiye’deki oda ve borsa başkanları da hazır bulundu.

KONFERANS 2 5e04b
Başkan Erdem konuyla ilgili şunları söyledi: “Ticaret Bakanımız Sn Mehmet Muş ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Sn Rifat Hisarcıklıoğlu başkanlığında, oda ve borsa başkanlarımızın katılımıyla 'deprem' konulu toplantımızı zoom üzerinden gerçekleştirdik.
Deprem felaketinden etkilenen depremzedelerimiz için önümüzdeki süreçte neler yapılması gerektiğini görüştüğümüz toplantıda, fedakarca elini taşın altına koyan iş dünyasının da taleplerini ilettik. Yüce Rabbimin izniyle, devlet-millet dayanışması, iş dünyasının fedakarlığı, hayırseverlerin destekleriyle bu zor günlerinde üstesinden geleceğiz. Gün birlik günü.”

 

 

 

HABER: İbrahim AKDAĞ

Gazeteler