head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

 

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Belediyesi Oba Kız Öğrenci Yurdu’na yerleştirilen depremzedeleri ziyaret ederek ‘geçmiş olsun’ dileklerini iletip “Yaralarımızı birlikte saracağız. Sizler bizim misafirimizsiniz. Her türlü ihtiyacınızı karşılayacağız ve bu kötü günleri de birlikte atlatacağız” dedi...

GÖNÜL 2 e2c1d


Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Kahramanmaraş merkezli 10 ili derinden etkileyen ve yüz yılın afeti olarak nitelendirilen depremin ardından Alanya’ya getirilen ve Alanya Belediyesi Oba Kız Öğrenci Yurdu’na yerleştirilen depremzedeleri ziyaret etti. Depremzedelere “geçmiş olsun” dileklerini ileten Başkan Yücel, onların taleplerini de dinledi.

GÖNÜL 3 0b746

“YARALARIMIZI BİRLİKTE SARACAĞIZ”...

Depremzedelerle bir araya gelen Başkan Yücel konuşmasına ‘geçmiş olsun’ diyerek başlarken şu ifadeleri kullandı; “Öncelikle hepinize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Allah bu acıyı bizlere bir daha yaşatmasın. Alanya Belediyesi olarak depremin olduğu ilk günden itibaren her şeyimizle sizler için seferber olmaya çalıştık. AKUT, sosyal yardım ekiplerimiz, fen işleri ve temizlik işleri müdürlüğümüze bağlı ekip ve ekipmanlarımızla elimizden geldiğince yardıma koştuk. Ardından kadirşinas vatandaşlarımızla hazırladığımız yaklaşık 200 yardım tırını ivedilikle deprem bölgesine gönderdik. Çok büyük bir afet yaşadık. Sizler burada bizlerin misafirisiniz. Her türlü ihtiyacınızı karşılayarak bu kötü günleri de birlikte atlatacağız. Türkiye Cumhuriyeti Devleti büyük bir devlettir. En kısa sürede yaralarımızı hep beraber saracağız.” dedi.

GÖNÜL 4 1c916

Depremzedelerle tek tek ilgilenen Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, onların taleplerini dinlerken minik misafirlere de oyuncak hediye etti. Depremzedeler, ilgi ve destekleri için Başkan Yücel ve ekibine teşekkürlerini iletti.

 

 

 

HABER: Halime Yağmur AKDAĞ

Gazeteler