head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

 

Deprem bölgesinde yaşayan vatandaşlarımızın barına sorununa çözüm olmak için kampanya başlatan Alanya Belediyesi hedeflediği 210 konteynerin ilk etabı olan 20 konteyneri Hatay’a ulaştırdı. Başkan Yücel, depremden etkilenen vatandaşların tüm ihtiyaçlarını karşılamak için el birliği ile çalışan Alanya’nın barınma konusunda da elinden gelen desteği vermeye devam edeceğini söyledi...

ALANYADAN KONTERNER EVLER 2 40c46

 

HEDEF 210 KONTEYNER EV...

Kahramanmaraş ve Hatay merkezli depremlerin ardından vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için seferber olan Alanya halkının destekleriyle hazırlanan 20 konteyner ev Hatay’a gönderildi. Alanya Belediyesi Mahmutlar Şantiyesinde düzenlenen dua merasimi sonrası yola çıkan Konteynerler Hatay’da Alanya Belediyesi için ayrılan alana gönderildi.

ALANYADAN KONTERNER EVLER 3 1f546

BAŞKAN YÜCEL: “DEPREMZEDELERİN TÜM İHTİYAÇLARI İÇİN SEFERBER OLDUK”...

Yaşanan deprem felaketinin ardından Alanya’nın tüm kurum, kuruluşlar ve vatandaşıyla dayanışma içinde hareket ederek vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için gayret gösterdiğine dikkat çeken Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “6 Şubat’tan bu yana teyakkuz halinde hummalı bir çalışmayla deprem bölgesinde yaşayan vatandaşların tüm ihtiyaçlarını karşılamak için çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. 60 bine yakın depremzedemizi Alanya’mızda ağırlayarak onların tüm ihtiyaçlarını karşılamanın gayreti içindeyiz” dedi.

ALANYADAN KONTERNER EVLER 4 32296

BAŞKAN YÜCEL: “AMACIMIZ VATANDAŞLARIMIZA SICAK BİR YUVA KAZANDIRMAK”...

Depremzede vatandaşlarımızın sıcak bir yuvaya kavuşması için geçtiğimiz günlerde başlatılan konteyner ev kampanyasında 210 evin hedeflendiğini anlatan Yücel, “Bölgedeki vatandaşlarımız için hedeflediğimiz 210 konteynerinin ilk etabı olan 20 evimizi Alanya için ayrılmış olan Hatay’a gönderdik. Bundan sonra ihtiyaç duyulan her bölgede yardımlarımız devam edecek. Üretimleri tamamlandığında 210 konteyneri depremzede vatandaşlarımızın hizmetine sunmuş olacağız” diye konuştu.

ALANYADAN KONTERNER EVLER 5 b1181

 

 

 

 

HABER: İbrahim AKDAĞ

Gazeteler