head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 26 Nisan 2024

 

Alanya'da silah zoruyla bir araç kiralama ofisine ve 5 araca el koydukları iddia edilen 4 kişi, jandarma ekiplerince yapılan operasyonla yakalandılar. Zanlılardan üçü tutuklandı...

JANDARMAMIZ VAR OLSUN...

Alanya  Cumhuriyet Başsavcılığı talimatı doğrultusunda, Kestel Mahallesi'nde ikamet eden V.S. isimli şahsa ait araç kiralama ofisine ve 5 araca silah zoruyla F.Y., M.A., Y.C. ve H.A. isimli şahıslarca el konulduğu iddiası üzerine operasyon gerçekleşti.


Antalya İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ile birlikte şahısların ikamet adreslerinde, iş yerlerinde, araçlarında ve üstlerinde yapılan aramalarda 4 adet yivsiz av tüfeği, 36 adet av tüfeği fişeği, 1 adet havalı tüfek, 15 gram esrar maddesi ve 2 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.


Alanya Merkez Jandarma Karakol Komutanlığında ifadeleri alınan 4 şüpheliden M.A., Y.C., ve H.A., sevk edildikleri nöbetçi mahkemece "Yağma, Hakkı Olmayan Yere Tecavüz, Silahla Tehdit ve 6136 Silah Kanunu'na Muhalefet" suçlamalarıyla tutuklanarak Alanya L Tipi Cezaevi'ne gönderildiler.

F.Y. adlı zanlı ise,  adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 

 

 

 

HABER: Halime Yağmur AKDAĞ

Gazeteler