head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ilde büyük bir yıkıma yol açan deprem felaketinde yaptığı başarılı çalışmalarla dikkat çeken ALTSO Başkanı Eray Erdem, yaşanan yoğunluğun içerisinde Alanya’da taşımalı eğitim gerçekleştiren okullarda eğitim alan öğrencileri de unutmayarak, giyim, spor ve kırtasiye malzemesi desteğinde bulundu...

ERAY ERDEM OKULLARDA 2 d3cb4

--Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Eray Erdem,

--Alanya Kaymakamı Dr Fatih Ürkmezer,

--İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz ve ALTSO Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte, taşımalı eğitim yapan okulları ziyaret ederek, öğrencilere giyim, spor ve kırtasiye malzemesi desteğinde bulundu.

ERAY ERDEM OKULLARDA 1 2ec6c

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden gelen yardıma, oda bütçesinden de destek vererek, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün belirlediği ihtiyaç sahibi okullardaki öğrencilere yardımda bulunan Başkan Erdem, “Yaşadığımız büyük deprem felaketinde zarar gören depremzedelerimizin yaralarını birlikte sararken, Alanya’mızda yer alan ve taşımalı okullarda eğitim gören evlatlarımızı da unutmayarak kırtasiye, spor ve giyim malzemelerimizi ulaştırdık. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden gelen yardıma, oda bütçemizden de katkı yaparak Milli Eğitim Müdürlüğümüzce belirlenen, ihtiyaç sahibi okullardaki hepsi birbirinden değerli evlatlarımızı Kaymakamımız Sn Dr Fatih Ürkmezer ile birlikte ziyaret ettik. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Yusuf Yılmaz ile Odamız Yönetim Kurulu Üyelerinin de yer aldığı programda, ilk olarak Tırılar İlkokulu ve Ortaokulu’nu ziyaret ederek, öğrencilerimize kırtasiye, spor ve giyim malzemelerini teslim ettik. Okul Müdürümüz Türker Tuğkan Özkan ve kıymetli öğretmenlerimizden de hem okul hem de öğrencilerimiz ile ilgili bilgiler alıp, eğitim alanına daha nasıl katkılar yapabiliriz konusunda görüş alışverişinde bulunduk. Alanya Ticaret ve Sanayi Odası olarak, iş insanlarımızın sorunları ve çözümleri ile ekonomik alanlarda yapacağımız çalışmaların yanı sıra sosyal sorumluluğumuzun da bilincindeyiz. Bu vesile ile bu yardımlarda önemli katkıları olan TOBB Başkanımız Sn Rifat Hisarcıklıoğlu ’na da teşekkür ediyorum. Ayrıca Kaymakamımız Sn Dr Fatih Ürkmezer ‘e, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Yusuf Yılmaz’a, Okul Müdürlerimize ve kıymetli öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz” dedi.

 

ERAY ERDEM OKULLARDA 3 5acb1

ÜRKMEZER’DEN BAŞKAN ERDEM’E TEŞEKKÜR...

Alanya Kaymakamı Dr Fatih Ürkmezer, Başkan Erdem’in Alanya ekonomisinin yanı sıra eğitime de büyük önem veren bir başkan olduğunu belirterek, “ALTSO Başkanımız Eray beye eğitime yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Kendisi Alanya ekonomisinin yanı sıra sosyal sorumluluk projelerine de büyük önem veriyor” dedi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz ise ALTSO’nun Başkan Eray Erdem öncülüğünde ihtiyaç sahibi öğrencilere giyim, kırtasiye ve spor malzemeleri hediye ettiğini belirterek, Başkan Erdem’e eğitime verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

 

 

 

HABER: İbrahim AKDAĞ

 

 

 

 

Gazeteler