head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

 

Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi hekimlerine ve sağlık çalışanlarına başarı belgesi taktim etti...


Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Oğuz Karahan ve sağlık çalışanları ile bir araya geldi. Hastanenin konferans salonunda düzenlenen organizasyonda merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan ve 10 ilde yıkıma neden olan depremler sonrasında yaraları sarmaya çalışan sağlık çalışanlarının sunmuş oldukları özverili ve başarılı hizmetlerden dolayı kendilerine teşekkür etti.

Her bölümden hekimlere ve servis sorumlularına ilçeye sunmuş oldukları hizmetlerden dolayı başarı belgesi verildi. Kaymakam Ürkmezer, “ Mersinden Antalya’ya kadar 3. Basamak hastane olarak hizmet veriyoruz. Mesleğinizin başından bugüne kadar vermiş olduğunuz hizmetler için teşekkür ederiz. Depremzedelerle ilk karşılaşan bölgelerden biri olduk. Büyük bir özveri ile gerek covid döneminde gerekse depremde ilçemizde hizmet veren siz değerli sağlık çalışanlarımıza teşekkür ederiz” diye konuştu.


Başhekim Doç. Dr. Karahan’da nazik ziyareti için şahsı ve sağlık çalışanları adına teşekkür etti.

 

 

HABER: Sariye KAYATURAN

Gazeteler